Stucen: 62 m² wanden; 38 m² plafonds; Woonkamer

Opdrachtnummer:
4478589
Type klus:
Stucwerk binnen
Te stucen kamers:
Woonkamer
Te stucen muren (m²):
62
Te stucen plafonds (m²):
38
Leeftijd van de woning:
Ouder dan 2 jaar
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

In week 47 worden extra stopcontacten gefreesd en lichtpunt in plafond verplaatst. In week 48 word de vloerverwarming geplaatst en in week 49 zou het fijn zijn als de woonkamer incl plafond gestuukt kan worden. Pas ook nieuwe kozijnen en eromheen zit gipsplaat. Deze moet dus strak gestuukt worden. Kan ook nog in overleg.

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

Bekijk profiel

Review van R Schuurmans

20-12-2021

Via Werkspot oproep geplaatst voor het stucken van ca. 100 m2 woonkamer en op deze manier in contact gekomen met Eugene. Onze keus voor groot gedeelte gemaakt op basis van de reviews, deze zijn waren zo ontzettend goed.

Nu ca. 10 dagen geleden dat werk is uitgevoerd en totaal geen spijt van onze keus.
Alles waar je bij een stukadoor een beetje “ bang” voor bent, is bij dit bedrijf niet aan de orde. Communicatie top, nakomen afspraken top, kwalitatief uitvoeren werk top, opruimen van rommel na stuckwerk top, oplossen van zaken die nadat werkzaamheden zijn uitgevoerd toch beetje tegenvallen top.

Kortom een betrouwbaar en servicegericht bedrijf, die kwalitatief goed werkt levert. Volgende stuckklussen, laten we daarom weer door dit bedrijf uitvoeren. En zal dit bedrijf bij vrienden en familie zeker aanraden!!

Gerelateerde vakmannen