Behangen: 80 m²; Behang aanbrengen

Opdrachtnummer:
4476491
Type klus:
Behangen kamer
Type klus:
Behang aanbrengen
Materiaal van de muren:
Beton
Conditie van de muren:
Kleine krassen of gaatjes
Geschatte m²:
80
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

1) Behangen in de woonkamer, 4 zijdes. Één zijde raampartij. Onder raampartij radiator, moet worden afgekoppeld en aangekoppeld om achter de radiator behang te verwijderen en nieuw behang aan te brengen. Andere muren zijn reeds zonder behang. Aan- en afkoppelen doen we samen.
2) Behangen in slaapkamer, 4 zijdes.
Behang is reeds aanwezig, lijm niet. Ca. de helft is vliesbehang.
Beschikbare data om te behangen zijn 19, 20, 22, 23, 26, 29 en 30 november a.s. In ieder geval 1 dag moet liggen vóór 24 november.

De klus is uitgevoerd door Barends Schilderwerken

Bekijk profiel

Review van Henk Oldenziel

06-01-2022

Het appartement moest worden gerenoveerd en via Werkspot kwam ik met Mike in contact. Samen met zijn 2 maten heeft hij het appartement deels behangen (wanden, glasvezel) en gesaust (wanden, plafonds). De wanden waren wat ongelijk en Mike kreeg het grotendeels vlak. Mike is een vakman, weet precies hoe het moet maar als de klant het anders wil mag Mike best wel zeggen dat dat niet kan omdat het dan niet netjes wordt. Uiteindelijk heeft de klant zichzelf er mee als hij de raad van Mike niet opvolgt. Ook mag Mike als hij een tijd afspreekt en hij redt het niet wel wat vaker bellen of appen om dit te communiceren. Uiteindelijk heb ik Mike meer werk gegeven dan op voorhand was besproken omdat zijn team vlot en netjes werkt. Ze stoppen ook niet om 17 of 18 uur maar maken het netjes af. De restjes verf werden netjes achtergelaten om eventueel later nog te gebruiken.

Gerelateerde vakmannen