Bestrating: 80 m²; Tuin of Patio, Oprit; Beton

Opdrachtnummer:
4475763
Type klus:
Bestrating aanleggen
Soort werkzaamheden:
Levering, Installeren, Vervangen, Verwijderen
Geschatte oppervlakte (m²):
80
Locatie van bestrating:
Tuin of Patio, Oprit
Toegang tot gebied waar bestrating moet komen:
Via het tuinhek / poort
Soort materiaal:
Beton
Huidige oppervlak:
Oude bestrating
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

bestraten van tuin met betonnen antraciet stenen en 2 0f 3 bloembakken maken van bouwblokken afmeting ongeveer 2m bij 60cm in voortuin en achtertuin.
Graag snle beginnen en aancluitend snel afronden met een team.
Vooraf bespreken hoe we de tuin kunnen bestraten voorbeelden.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Nol Sierbestrating

Bekijk profiel

Review van dogan Bostanci

19-12-2021

We hebben duidelijke afspraken gemaakt de offerte is goed gekeurd prijs is akkoord gevonden, de keramische zijn besteld voor 5000 euro en ook betaald.

Om de laatste lootjes te leggen hebben we week van te voren elkaar gebeld om door te geven welke dag de tegels worden geleverd en welke dag ze start kunnen maken.
We hebben afgesproken dat ze start kunnen maken dag voor levering, heb daar mijn voorkeur aan gegeven om te beginnen met voortuin omdat we achtertuin veel gebruiken en voortuin niet. Daar was Heer Nol niet blij mee en eerst perse beginnen met achtertuin. Heb de reden verteld en toen accepterende hij wel. Afspraak gemaakt en communicatie gesloten.
Na een uur kreeg ik een watsap bericht dat de heer niet blij was met voorkeur met beginnen eerst met voortuin en voelde geen vertrouwen meer in het opdracht zag het af van dit klus.
Kan dat zo maar??

Ik zit nu met tegels van 5000 euro Kan hij zo maar mensen beloven en dan in laatste week in steek laten???? Vertrouwen?? Nee

2 bijlagen

Reactie van Nol Sierbestrating:

23-12-2021

Het gedeelte dat er uiteindelijk niet genoeg vertrouwen was en ik de opdracht toch niet aannam klopt maar verder zit het volgens mij toch anders en heb u ook netjes een berichtje hierover gedaan.

Kreeg meer het gevoel u weinig vertrouwen in mij had en het was steeds niet duidelijk.
U gaf aan de werkzaamheden gedaan te willen hebben in december maar liet meerdere malen niets horen en daarna ineens of we maandag konden beginnen, naar flink door werken belde ik u, dat we maandag konden komen en gaf u aan we toch pas einde van de week konden beginnen, heb meer klanten en kan niet blijven verschuiven.
U gaf toen ineens aan we eerst moesten beginnen met het voortuintje om eerst het resultaat te bekijken en dan te beslissen of we de achtertuin konden doen terwijl ik machines en containerbak enz moest regelen voor de voor/achtertuin, hierna gaf u als reden op omdat de achtertuin meer gebruik wordt. Er was weinig vertrouwen en onduidelijkheid en heb ik helaas ervan af moeten zien.