Schakelaars of stopcontacten: 3 stopcontacten; 4 schakelaars; Insta...

Opdrachtnummer:
4475744
Type klus:
Stopcontacten en schakelaars installeren
Type klus:
Installeren
Ruimtes waar de stopcontacten / schakelaars moeten komen:
Kamer(s) zonder watertoevoer (slaapkamer, woonkamer), Buiten
Aantal schakelaars:
4
Aantal stopcontacten:
3
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

Stopcontact op de foto moet gerepareerd worden: er zit nu 1 dimmer op voor een hanglamp die niet correct geïnstalleerd is. We willen deze eigenlijk vervangen voor een dubbel stopcontact met minimaal 1 dimmer (zodat ook de lamp boven de eettafel gebruikt kan worden).
Daarnaast willen we graag de mogelijkheden verkennen voor het aanleggen van nieuwe stopcontacten. Zo is er in de slaapkamers maar aan 1 kant van de muur elektra en willen we dit het liefst ook aan de andere kant van de muur. Ten slotte willen we in overleg over een stopcontact in de tuin en/of in de schuur.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door OAB Elektrotechniek

Bekijk profiel

Review van Anoniem

30-11-2021

De klus is snel opgepakt. Hij vroeg mij zelf een dimmer te bestellen voor hij langskwam en dat heb ik gedaan, maar het bleek dat hij de verkeerde dimmer had gevraagd: omdat het op de foto niet goed te zien was. Hij heeft het toen opgelost door toch die dimmer te gebruiken en er iets bij te kopen, waar ik blij mee was. Achteraf vond ik het wel wat duur, want als ik zelf had geweten welke dimmer het had moeten zijn dan had ik het wel zelf kunnen doen. Maar het werk is netjes en snel gedaan dus daar moet je niet te lang bij stilstaan.

Gerelateerde vakmannen