Auto: Reparaties

Opdrachtnummer:
4474688
Type klus:
Auto reparatie of onderhoud
Type klus:
Reparaties
Kenteken:
XZLX94
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Naar alle waarschijnlijkheid lekt de koppakking van mijn 106. Deze moet dus vervangen worden. Auto is afgelopen voorjaar goed gekeurd zonder bijzonderheden. In de zomer is de krukaskeerring vervangen nadat er een klein beetje olie lekkage was. Daarbij is meteen de distributieriem vernieuwd.

De klus hoeft niet acuut te gebeuren en het is mogelijk dat mijn auto bijvoorbeeld twee weken bij u staat zodat er stap voor stap in een 'verloren uurtje' aan gewerkt kan worden.

De klus is uitgevoerd door WP Onderhoud

Bekijk profiel

Review van Anoniem

23-11-2021

Nadat meerdere signalen helaas wezen op een niet meer goed werkende koppakking van mijn 106 besloot ik mijn geluk op Werkspot te beproeven. Ik kan jullie verzekeren dat ik hier geen spijt van heb gekregen.

Al snel kwam ik in contact met WP Onderhoud en na een vriendelijk telefoongesprek met een mooie offerte kon ik mijn auto meteen de eerste zaterdag wegbrengen en aan het eind van de middag gerepareerd en wel weer ophalen.

Ik heb een prima service en fijn contact ervaren met wat blijkt een vakman die weet van de hoed en de rand. Absoluut een aanrader voor iedereen die reparatie of onderhoud aan zijn auto moet laten plegen.

Gerelateerde vakmannen