Keuken gereed maken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Lichtpun...

Opdrachtnummer:
4474400
Type klus:
Keuken gereedmaken voor plaatsing
Soort werkzaamheden:
Leidingwerk verleggen, Lichtpunten en schakelaars verplaatsen
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

Redelijke haast, moet binnen twee weken opgeleverd zijn. Liefst voor vrijdag 26-11.

Aantal groepen zijn in orde, ook belasting per groep is al gecontroleerd en apparaten zijn specifiek toegewezen. Bestaande contacten zijn op de muur gemarkeerd per groepsnummer.

Electra:
Het betreft hier enkel het verplaatsen van elektra contactdozen (opbouw), zonder hak/breek werk naar de punten volgens de tekening.

Water:
Het betreft ook het verplaatsen van drie waterleidingen, die eerst strak langs de muur naar beneden moeten een meter naar rechts en dan omhoog. Zonder hak/breek werk.

Afvoer:
Zelfde voor afvoer, die moet met wat bochtenwerk naar rechts tbv spoelbak en naastgelegen vaatwasser (2x sifon op 1 afvoer). Zonder hak/breek werk.

Marge achter alle nieuwe keukenkasten is 3cm.
Onder de keukenkasten is voldoende ruimte.

Het maken van een stopcontact naast de meterkast in het naastgelegen washok, afgetapt van 1 specifieke groep uit de meterkast. Er moet een gat geboord worden door een dunne wand van meterkast naar washok.

NB: Er zijn ook adviestekeningen van de keukenleverancier waar alles in detail staat beschreven wat, waar moet komen. De tekening in bijlage is mijn (gemeten) invulling hierop.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door MN TOTAALONDERHOUD

Bekijk profiel

Review van IHT Waller

17-11-2021

Zeer goed geholpen; twee man sterk die de installatievoorbereiding van de keuken hebben uitgevoerd. Elektra verplaatsen, groep er bij, wateraansluiting verplaatst en afvoer verplaatst. Daarbij sleuven gemaakt om de leidingen iets wat weg te werken.
Prijs kwaliteit is zeer netjes, ook voor het beetje meerwerk wat ontstond.
Netjes op tijd op locatie!

Gerelateerde vakmannen