Kleine klus: Reparaties; Muren of het plafond, Licht en elektra, Vo...

Opdrachtnummer:
4473703
Type klus:
Diverse kleine klussen
Soort werkzaamheden:
Reparaties
Kamers:
Woonkamer, Slaapkamer(s)
Objecten waaraan werkzaamheden moeten plaatsvinden:
Muren of het plafond, Licht en elektra, Voorwerpen ophangen, Meubels
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Ik ben op zoek naar een klusjesman die kan helpen met een aantal kleine klusjes:

1) TV muurbeugel is wat losgekomen van de muur. Waarschijnlijk moet de beugel los van de muur worden gehaald, nieuwe gaten worden geboord en de meubel (incl. TV) opnieuw worden bevestigd aan de muur.

2) Gordijnrails is losgekomen van het plafon. Mogelijke moet er een nieuwe gaten worden geboord en de rails opnieuw worden vastgeschroefd.

3) Mijn 2 persoons IKEA bed kraakt al jaren. Ik ben een vrij forse kerel dus behalve dat de moeren en bouten waarschijnlijk op verschillende plekken moeten worden aan gespannen, lijkt het me ook noodzakelijk om het bed op andere manieren te verstevigen (middels een extra balken o.i.d.).

4) Hanglamp met LED TL lamp (type T8) is sinds enkele dagen defect. Ik heb een nieuwe led lamp aangeschaft (na eerst contact te hebben gehad met de fabrikant voor de juiste info) maar dit mocht niet baten. Ik heb zelfs nog een 2e nieuwe LED TL lamp getracht te installeren maar zonder resultaat.

Kortom, genoeg werk te doen.

16 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Klusbedrijf BB&B

Bekijk profiel

Review van Reginald Ofori

08-12-2021

Super goeie ervaring met Stanley. Communiceerde goed, kwam op tijd en was ook weer op tijd klaar. Ook wel fijn, hij is een hele fijne persoon in de omgang, dus dat voelt gewoon gemakkelijk om zo iemand over je vloer te hebben.
Mocht ik in de toekomst weer iets nodig hebben dan zou ik hem heel graag weer willen boeken. Zeker een aanrader.

Gerelateerde vakmannen