Huisrenovatie: Vloerbalken vervangen

Opdrachtnummer:
4473660
Type klus:
Renovatie huis
Ruimtes:
Vloerbalken vervangen
Type klus:
Vloerbalken vervangen
Soort woning:
Woonhuis
Aantal verdiepingen:
2
Leeftijd woning:
10-50 jaar
Eigenaar van het pand:
Ja
Vergunning aanwezig:
Nee
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

De vloerbalken op de begane grond zijn rot en de vloer verzakt hierdoor.
Oppervlakte zo'n 10m2, 7 balken volgens de tekening. Toegang via kruipruimte in dat vertrek niet mogelijk (is afgesloten). Op de foto is zichtbaar wat voor balken het zijn, de afmetingen zijn wel op te nemen in een ander vertrek met toegang tot de kruipruimte. De tekening toont de orientatie en hoeveel balken.

Vloer dient verwijderd te worden, laminaat en ondervloer. Balken vervangen en ondervoer terug geplaatst. Indien mogelijk laminaat (tijdelijk) hergebruiken totdat andere oplossing gevonden is (zorg voor later).

De klus is in Amstelveen met zeer flexibele tijden en een flexibel schema.

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door LucKey Construction B.V.

Bekijk profiel

Review van Anoniem

12-12-2021

Het werk is zeer goed uitgevoerd, even netjes achter gelaten als dat ze het vonden. De werklui spreken op de voorman na enkel Russisch/Ukraiensch en de voorman was er enkel op de eerste en de laatste dag, verdere communicatie per telefoon.
De eerste dag belde ze vlak vantevoren af vanwege schemaproblemen, maar dag twee begonnen ze.
De offerte had voor het oude materiaal 'verwijderen/afvoeren' in de beschrijving maar men hield vol dat afvoeren niet zou betekenen dat het afval werd afgevoerd naar de vuilstort. Het ligt er nu nog en ik moet het dus zelf doen. Optie was wel om extra bij te betalen...
Ook de hoeveelheid gebruikt materiaal bleek achteraf niet te kloppen, want sommige materialen was een factor 2 of meer verschil, werd gecorrigeerd. Er werd 70mm isolatie gebruikt ipv 80mm zoals overeen gekomen wat ik zelf moest opmerken en aanhalen.

Al met al wel zeer tevreden over het eind product, zelfs het laminaat werd vakkundig verwijderd en weer terug geplaats alsof het nooit weg was.

Gerelateerde vakmannen