Trappen: Installeren, Trap verwijderen; Gesloten trap gedraaid

Opdrachtnummer:
4472079
Type klus:
Trap plaatsen of renoveren
Soort werkzaamheden:
Installeren, Trap verwijderen
Soort trap:
Gesloten trap gedraaid
Uitvoer datum:
In overleg
Aantal treden:
Nee

Aanvullende informatie:

Hoogte bovenkant vloer eerste verdieping tot begane grond is 280cm.
Ruimte waar trap gemaakt kan worden: 190x90cm (Dit is het oppervlak op de vloer begane grond).
We willen de trap door laten lopen tot in de hoeken. Nu staat er een wenteltrap met 14 treden (staphoogte per trede: 18cm). Mogelijk dat dit naar 12 treden kan)
Opmerking: Achter in ons huis hebben we nog een trap, deze heeft 12 traptreden bij een hoogte verschil van 280cm (Hiervan is de staphoogte per tree: 22cm). Mogelijk dat dat voor de nieuwe trap ook kan.

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Maesko Bouw B.V.

Bekijk profiel

Review van Ton Emans

17-03-2022

Nette 180 graden gedraaide trap ingebouwd en alles gestucadoord. Hebben netjes gewerkt zonder al te veel overlast, alleen jammer dat de afwerking te wensen over liet. De latjes om de trap netjes aan te laten sluiten aan het stukwerk, was rommelig. Dit is wel verholpen met extra kosten voor mij. Tevens is bij het verwijderen van de oude wenteltrap, is met slijpen een spiegel en de tegelvloer beschadigd door slijpvonken omdat er geen lasdeken gebruikt werd. Echter daar wordt overheen gepraat. Heel jammer dat het zo is afgelopen.

Reactie van Maesko Bouw B.V.:

17-03-2022

Geachte heer Emans,
Voor u de laatste factuur toegestuurd kreeg was u meer dan tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.
Niet alleen wilde u ook andere werkzaamheden door ons uit laten voeren maar was u ook al verworden tot een echte ambassadeur. De trap hebben we afgetimmerd ondanks dat we dit helemaal niet geoffreerd hadden, daarna hebben we de aftimmering er ook weer helemaal afgehaald om op uw verzoek een ander type aftimmering volledig naar wens te plaatsen. We hebben naar onze mening dan ook alles gedaan om u helemaal tevreden te stellen, zelfs de extra werkzaamheden zijn conform uw agenda ingepland en tegen kostprijs doorgefactureerd. Vervolgens betaald u de rekening niet volledig en plaatst u zo'n recensie. Wat betreft de vermeende beschadiging aan spiegel en tegels word daar door u alleen maar over gesproken wanneer het u goed uitkomt. Inderdaad jammer, vooral jammer dat ik de factuur heb verstuurd maar ik ben nog gewend dat je moet betalen voor iets dat je wilt hebben.

1 bijlage

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen