Penaarde slaan en mantelbuis aanleggen

Opdrachtnummer:
4466470
Type klus:
Groepenkast installeren of uitbreiden
Type klus:
Omdat we ons huis uit 1934 naar 3 x 25A moeten upgraden, heeft Stedin aangegeven dat wij een nieuwe penaarde moeten slaan en een mantelbuis (a 50 mm) aanbrengen. We beschikken over een ruime kelder met stahoogte. We zoeken iemand die dit zorgvuldig en volgens de regels kan verzorgen, op korte termijn.
Huidig aantal groepen:
4
Gewenst aantal groepen:
4
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

Gaat om penaarde slaan en mantelbuis in kelder aanleggen.
Groepenkast zit in trappenhuis naar kelder.
Klus dient z.s.m. te worden uitgevoerd, zodat Stedin daarna kan langskomen om de upgrade naar 3 x 25A mogelijk te maken.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Seal Sport & Techniek

Bekijk profiel

Review van Pieter Peek

18-12-2021

Onze ervaring met Filip was uitstekend.
Vanwege de overgang naar keramisch koken moest er in ons jaren 30-huis een 3 x 25 A-stroomvoorziening komen. Daartoe moesten we van Stedin eerst een aardpen te (laten) slaan en een mantelbuis te laten ingraven. Ik heb deze klus op Werkspot geplaatst en Filip was de eerste die reageerde.
Hij communiceerde helder en prettig per mail en app, en kwam vlot langs op ter plekke te kijken. Met zijn ervaring en advies kwam hij ook deskundig over, en bovendien is het een aardige vent.
Hij kon de aanleg van de mantelbuis al dat weekend uitvoeren. Ook zorgde hij dat op dinsdag een onderaannemer de aardpen kwam slaan. Filip was erbij om dat te begeleiden. Diezelfde dinsdag kregen we een gecertificeerd rapport.
Prettig aan Filip is dat hij ook echt meedenkt. Toen Stedin uiteindelijk de zaak kwam aansluiten stond Filip al om 7:30 klaar om dat te begeleiden. Ik heb geen referentiekader qua prijs, maar de communicatie, uitvoering en service: perfect!

Gerelateerde vakmannen