Groepenkast installeren of vervangen: 10 groepen; Groepenkast insta...

Opdrachtnummer:
4465535
Type klus:
Groepenkast installeren of uitbreiden
Type klus:
Groepenkast installeren of vervangen
Huidig aantal groepen:
5
Gewenst aantal groepen:
10
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Ik wil de huidige groepenkast veranderen. Naar een nieuwe situatie. Het plan om een inductiekookplaat aan te schaffen vraagt om "krachtstroom" = een 3 fasen groepenkast.
Het betreft een 1-gezinswoning, 3 etages, ventilatiesysteem, keuken met vrieskast, koelkast, combi-oven. Wellicht is er nog een andere optie en kan de installateur daar nog meer over vertellen. Zoals moet ik vooraf eea. aanvragen bij de energieleverancier, moeten alle stopcontacten in huis en/of de bedrading vernieuwd worden. Heb ik met een 3-fasen groepenkast voldoende om evt. in de toekomst zonnepanelen aan te schaffen? Ik heb aangegeven te vervangen naar 10-groepen maar wellicht is 12 nodig. Gaarne een indicatie wat nodig is en een globale prijsindicatie. Graag een reactie per EMAIL daarna neem ik zelf contact op met een mogelijke kandidaat installateur.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door R. van den Donker

Bekijk profiel

Review van Willem Spronk

26-11-2021

Ik ben erg tevreden over de verichtte werkzaamheden. Eindelijk een bedrijf dat de afsrpaak naar voren kon verplaatsen dan naar achteren. De prijs was prima en concurrerend naar de andere aanbieders.
Nu maar hopen dat Stedin net zo flitsend is maar voorlopig nog geen reactie van gehad.

Gerelateerde vakmannen