Stucen: 45 m² wanden; Zolder

Opdrachtnummer:
4465305
Type klus:
Stucwerk binnen
Te stucen kamers:
Zolder
Te stucen muren (m²):
45
Leeftijd van de woning:
Ouder dan 2 jaar
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Zie foto's; zojuist zo goed als klaar met het isoleren en verbouwen van mijn zolder. Alles wat stucplaat is en de witte betonnen muur moet gestuct worden, ook alle randen en hoeken bij de twee zichtbare dakramen. Hier achter (foto niet zichtbaar) zitten nog twee soortgelijke dakramen, volledig afgewerkt met gipsplaten.
Achterwand en gipsplaten zijn allemaal geimpregneerd. Het is ongeveer 45m2 totaal. Veel hoeken!

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Ml klusflex

Bekijk profiel

Review van Anoniem

22-11-2021

Mohamed is erg aardig! Contact via een keurige dame aan de telefoon vanaf het eerste moment zeer prettig. Hij werkt netjes en ruimt keurig op voordat hij weg gaat.
Mijn zolder was wellicht een moeilijke klus daar er weinig bewegingsruimte is, maar strak stucwerk kan ik het niet noemen. Ik heb zelf met Knauf finishpasta nog een hoop onvolkomenheden bijgewerkt en hierna al het stucwerk machinaal geschuurd voor een glad resultaat. Het viel mij op meerdere plekken op dat het wel een dun laagje is. Misschien was het niet duidelijk of ik glad stucwerk of behangklaar wilde. Mohamed bood echter netjes aan om alsnog langs te komen om het allemaal op te lossen. Voor de prijs en moeilijkheidsgraad van de klus (veel hoeken, weinig ruimte) ben ik echter tevreden en zal ik hem zeker weer benaderen voor een volgende klus.

Gerelateerde vakmannen