Lekkage: Beschadigde leidingen, Weet ik niet, Als de douche op de 1...

Opdrachtnummer:
4463575
Type klus:
Lekkage verhelpen
Locatie van de lekkage:
Zolder
Oorzaak van de lekkage:
Beschadigde leidingen, Weet ik niet, Als de douche op de 1e etage aangaat dan komt er vocht uit de muur. Ik vermoed dat er een leiding is geraakt met een schroef
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Lijkt erop dat deel van zoldertje weggehaald moet worden om erbij te kunnen in de spouw muur

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Maatwerk Bouwgroep B.V.

Bekijk profiel

Review van Frank Karels

17-11-2021

Ik had nog nooit van Maatwerk Bouwgroep gehoord, maar vanaf het eerste contact moment voelde het goed. De eigenaar heeft een instelling van " laten we eerst goed kijken wat er aan de hand is, slopen kan altijd nog" waardoor me duidelijk overbodig sloopwerk is bespaard en daarmee ook de verzekering niet een poot werd uitgedraaid. Bovendien was daardoor het herstelwerk snel geklaard. Ik moet vermelden dat ook 2 andere klusbedrijven naar de lekkage hadden gekeken en beide bedrijven waren ervan overtuigd dat de lekkage uit de schoorsteen kwam en hadden op het dak willen gaan slopen. Het bleek echter een aluminium rookgas afvoer te zijn. Wat dus een hoop onnodig werk bespaard heeft. Het sloop afval/puin werd keurig weggehaald. Ook de onderaannemers (of zijn personeel?) deden dit zo.
Communicatie tussendoor (ook 's avonds via whats-app) om te vragen of zijn mensen dingen goed afwerkten gaf het gevoel dat hij betrokken is bij zij klant. Voor mij een absolute aanrader.
Micha bedankt.

Vergelijkbare opdrachten