Binnenhuis ontwerp: 1 kamer

Opdrachtnummer:
4462262
Type klus:
Binnenhuis ontwerp
Ruimtes:
1
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

We zijn van plan om een aanbouw te doen aan de achterkant van het huis. We willen daar deels de eetkamer en deels de keuken plaatsen, maar we weten niet helemaal of het goed gaat werken. Vandaar zoeken we naar advies en eventueel begeleiding tijdens het hele traject.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door LINCC-ID interiordesigners

Bekijk profiel

Review van Martin Kanters

26-02-2022

Na het kennismakingsgesprek bleek er al snel een goeie band te zijn tussen ons en hem. Hij luistert goed naar wat je wilt en adviseert op basis daarvan, niet op de dingen die zogenaamd 'horen'.

De originele opdracht was het designen van de extra ruimte die vrij zou komen na de uitbouw in de woonkamer, maar inmiddels heeft hij verschillende designs gemaakt voor elke verdieping en kamer. Hij is ook samen met ons naar de badkamer- en keukenzaken geweest om dit uit te denken samen met ons. Hij helpt ons nu ook met met de bouwbegeleiding door nauw samen te werken met de aannemer (tevens uit zijn netwerk) en te controleren of de uitvoering visueel naar wens is.

Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij het overzicht kunnen bewaren en slapeloze nachten kunnen voorkomen. Echt een aanrader.

Gerelateerde vakmannen