Groepenkast installeren of vervangen: 10 groepen; Toevoegen van 2 f...

Opdrachtnummer:
4455129
Type klus:
Groepenkast installeren of uitbreiden
Type klus:
Toevoegen van 2 fase aansluiting in meterkast voor perilex aansluiting en plaatsen van Bosch PXV875DC1E inductie kookplaat met 5 polige perilex stekker (stekker niet meegeleverd).
Huidig aantal groepen:
8
Gewenst aantal groepen:
10
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

In de keuken moet de gas kookplaat vervangen worden, achter de keuken kast zit waarschijnlijk al een wand doos voor een kookplaat. Indien niet bruikbaar: de kruipruimte loopt door tot onder de keuken dus nieuwe bedrading hoeft geen probleem te zijn. Volgens de beschrijving van de kookplaat is er een 5 polige Perilex stekker (niet aanwezig) en een 2 fasen aansluiting in de meterkast benodigd. De ruimte in de groepenkast is voldoende hiervoor, er zijn nu 8 groepen in de bovenste kast en in de onderste is alleen de aansluiting van de zonnepanelen: voldoende vrije ruimte. Naar verwachting is de kookplaat 01-11-2021 in huis, plaatsen in overleg en graag zo spoedig mogelijk. Met vriendelijke groet, Johan.

2021-11-02 Helaas is de geleverde kookplaat defect door het transport en niet binnen twee/drie weken leverbaar. We kijken naar een alternatief (nieuwer) model en wat deze voor aansluitvoorwaarden vereist. Hopen dan vandaag of morgen meer te weten wanneer deze aanwezig is en of dat deze week nog lukt... dat praat wat makkelijker over de planning. Excuus voor het ongemak.

2021-11-04 Nieuwer type kookplaat is binnen (Bosch PVX895DV5E), zelfde maten en aansluitvoorwaarden. Een perilex stekker is nu meegeleverd. Wat ons betreft meg het gaan gebeuren!

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Elektrooms

Bekijk profiel

Review van Anoniem

22-11-2021

Danny heeft snel gereageerd, goede offerte, kon op korte termijn en heeft goed werk afgeleverd. Wat ons betreft een aanrader.
J. deGW.

Gerelateerde vakmannen