Groepenkast installeren of vervangen: 6 groepen; Kabel vanuit groep...

Opdrachtnummer:
4449498
Type klus:
Groepenkast installeren of uitbreiden
Type klus:
Kabel vanuit groepenkast via kruipruimte naar achtertuin
Huidig aantal groepen:
5
Gewenst aantal groepen:
6
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Er is volgens mij nog 1 groep vrij. Van daaruit moet er een grondkabel via de kruipruimte naar de buitenmuur achtertuin en daar weer omhoog. Kabellengte 20 a 25 meter en mag bovengronds blijven.

De klus is uitgevoerd door Wellhuis

Bekijk profiel

Review van dinet gina4747@gmail.com

11-11-2021

Vriendelijk maar niet betrouwbaar. 1e keer ipv 09.00 uur om 14.00 uur gekomen. Kon niets doen want had geen kabel bij zich. Nieuwe afspraak gemaakt. Zou om 09.00 uur weer hier zijn. Niemand geweest. Reageert niet op berichten en neemt telefoon niet op. Krijg in de middag een bericht dat hij om 17.00 uur hier zou zijn. Hem de tijd gegeven tot 18.00 uur maar niemand gekomen. Reageert ook niet meer op berichten.

Reactie op reactie van wellhuis. Kast vervangen was niet de insteek van de klus maar op jou advies vervangen. Essentie van de review is dat jij op twee dagen je afspraak niet nakomt en je niet eens de moeite neemt om de klant op de hoogte te brengen dat je niet op de afgesproken tijd er kunt zijn. Omdat jij je afspraken niet nakomt, zitten we nu twee weken te wachten totdat de klus is gedaan terwijl het een klus is van enkele uren. Het ergste van alles is dat je niet eens een oplossing hebt gezocht of excuses maakt. Zo ga je niet met klanten om.

Reactie van Wellhuis:

15-11-2021

Beetje jammer dit, ik was indd wat te laat maar heb wel u groepenkast vervangen wat ook niet de planning was. Je kunt helaas niet alle klanten tevreden stellen hoe graag ik dat ook zou willen.

Hoop tog dat u tevreden bent met u nieuwe groepenkast,

Mvg Wellhuis,

Gerelateerde vakmannen