Binnenschilderwerk: 86 m² wanden; Slaapkamer(s), Woonkamer, Keuken,...

Opdrachtnummer:
4448583
Type klus:
Binnenschilderwerk
Objecten / oppervlakten:
Wanden
Ruimtes:
Slaapkamer(s), Woonkamer, Keuken, Gang
Te schilderen muren (m²):
86
Conditie van het oppervlak:
Behangklaar met wat krassen en gaatjes en beginnende scheuren
Kleur van de nieuwe verf:
Oppervlakken zijn nog niet geschilderd
Het pand is:
Jonger dan 2 jaar
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Gezocht: een professionele schilder die voor een billijke prijs de muren kan bewerken, schilderen (geen spuiter). Op aanvraag kan ik een video van de woning sturen. De klus wordt in delen opgesplitst vanwege mijn beperkte budget. Met andere woorden: in overleg wordt het verklaar maken en verven van de muren gedaan om de x-aantal maanden.

Voor nu heb ik professional nodig die in ieder geval de washok en de muren voor de koelkast verfklaar (stucen en of renovlies, verfen). De muren zijn nieuw en de woning is nu nog leeg.

Ik heb GEEN duizenden Euro's te besteden! Dus als jouw vraagprijs >1000,- is, graag NIET reageren.

De klus is uitgevoerd door Ferdy van Nood Loon & Verhuurbedrijf

Bekijk profiel

Review van Anoniem

21-11-2021

Niet mee in zee gaan! Mijn gloednieuwe huis is verkloot vanwege Ferdy en zijn collega! De opdracht was het leggen van een pvc-vloer inclusief ondervloer en het bewerken en schilderen van de muren. In plaats van een een witte muur, heb ik een oneffen, witgrijze muur waar louter 1x overheen is geschilderd, dat met 1,5 week schilfert op meerdere plekken, gaten in de muren die niet dicht zijn gemaakt, een vloer waar kieren inzitten tussen de laminaatplaten, bobbels in de vloer, laminaat dat aan de randen nu al omhoog gaat staan en de meterkast dat niet is gedaan terwijl dat de afspraak was als er nog laminaat over zou blijven! En er is naast alle resten nog een heel pak laminaat over! Daarbij is mijn plafond verpest omdat er met de verfroller in ALLE vertrekken in de HELE woning tegen de plafond aan is gewerkt, zijn er meerdere dingen in mijn huis kapot en zitten overal, maar dan ook OVERAL verfspetters: van de kozijnen tot het raam en van de muren tot aan de keukenkastjes! BAH!

20 bijlagen

Gerelateerde vakmannen