Binnenschilderwerk: 144 m² wanden; Slaapkamer(s), Woonkamer, Keuken...

Opdrachtnummer:
4445188
Type klus:
Binnenschilderwerk
Objecten / oppervlakten:
Wanden, Deuren, Kozijnen, Kleine delen bijwerken
Ruimtes:
Slaapkamer(s), Woonkamer, Keuken, Gang, Trapgang(en)
Te schilderen muren (m²):
144
Conditie van het oppervlak:
Kleine krassen of gaatjes
Kleur van de nieuwe verf:
In overleg
Het pand is:
Ouder dan 2 jaar
Uitvoer datum:
In overleg

De klus is uitgevoerd door Richard Druijven Schilderwerken

Bekijk profiel

Review van Anoniem

25-12-2021

We hebben lang nagedacht of we deze review moesten schrijven, maar wij zitten er toch mee en daarom doen we het wel.
Richard met vol vertrouwen ingehuurd om de muren en kozijnen van ons huis te schilderen. Het gaat om een ouder huis, maar dat maakte volgens Richard niet uit. Hij kon alles weer mooi maken en kwam met goede ideeën.
Nu blijven wij teleurgesteld achter, want de kozijnen bladderen aan alle kanten af, omdat deze niet op de juiste manier zijn voorbehandeld. En de kozijnen waren juist de voornaamste reden om een professional in te huren.
Verder is er gewoon niet netjes gewerkt, ondanks het afplakken zat er overal verf op onze nieuw gelegde vloer en in de badkamer op de grond en de tegels.
We hebben Richard meerdere keren aangegeven dat we niet tevreden waren met sommige punten, maar het is hem niet gelukt dat op te lossen. Zeer jammer en we voelen ons dan ook erg verdrietig over de hele klus.

6 bijlagen

Reactie van Richard Druijven Schilderwerken:

26-12-2021

Hoi Louise & Stepanie,
Bedankt voor jullie review normaal reageer ik hier niet op.Maar omdat jullie mij nu op een hele negatieve manier neerzetten neem ik wel even de moeite. Vrijdag hebben wij de woning samen doorgelopen voor de oplevering er waren nog een paar kleine puntjes verder was alles naar tevredenheid gedaan.Zondag kreeg ik een bericht dat jullie geen vertrouwen meer in mij hadden. Dit kwam voor mij uit het niets.Er waren nog een aantal puntjes die ik netjes in 1 a 2 uur zou kunnen oplossen. Dan waren we beide tevreden.Maar ik hoefde niet meer te komen.Jullie kozen ervoor een andere schilder inhuren om dit te herstellen. Ik kreeg een voorstel van jullie om €1000,- van de eindfactuur te halen.Dit heb ik afgewezen.Uiteindelijk zijn we tot een akkoord gekomen.€250,- van de eindfactuur.Ik had veel liever nog een keer samen de woning door gelopen en alles netjes afgewerkt. Nogmaals jammer dat ik hiervoor niet de kans heb gekregen en jullie deze review hebben geschreven.

Gerelateerde vakmannen