Stucen: 75 m² wanden; 50 m² plafonds; Slaapkamer(s), Badkamer

Opdrachtnummer:
4444417
Type klus:
Stucwerk binnen
Te stucen kamers:
Slaapkamer(s), Badkamer
Te stucen muren (m²):
75
Te stucen plafonds (m²):
50
Leeftijd van de woning:
Ouder dan 2 jaar
Uitvoer datum:
Binnen een maand
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Ons huis (1928) zijn wij aan het verbouwen. Het gaat voorlopig alleen om de EERSTE VERDIEPING. Isolatie van buitenmuren en plafond zit erin. Na aftimmeren met gipsplaten moeten binnenmuren en plafonds van 2 slaapkamers, washok en een badkamer gestuct worden. Master bedroom is een hoge kamer (zie foto) De overige ruimtes zijn normale hoogte. Klus kan gedaan worden in overleg, rond eind november. Oppervlakte is ruwe schatting.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Klussenbedrijf Boshnakov

Bekijk profiel

Review van Anouk Cappendijk

07-01-2022

Met zijn team van 5 mensen in 1 dag tijd keihard gewerkt met een mooi resultaat. Wij hadden een niet alledaagse opdracht: oud huis, hele hoge kamer, en een muur waar enorm veel opgevuld moest worden ivm verschillen in dikte. Wat in eerste instantie onmogelijk leek, is toch gelukt. Heel knap gedaan, dankjewel!
Wat ons wel opviel: weinig hulpmiddelen meegenomen. Geen steiger, geen stuclopers. Steiger was echt nodig, maar gelukkig hadden wij er zelf één staan. Stucloper hadden wij klaargelegd in de enige kamer waar al een nieuwe vloer lag (op zolder) maar deze is helaas niet gebruikt. Ben dus 2 uur bezig geweest met schoonmaken van nieuwe laminaatvloer. Kleine moeite om stucloper even uit te rollen, klein minpuntje.
De offerte wordt gemaakt op basis van foto's en de opdracht telefonisch afgehandeld ''We houden een dag extra vrij voor het geval het niet lukt in 1 dag'' bleek toch niet helemaal te kloppen want de volgende dag waren ze al elders ingepland, het zal wel druk geweest zijn.

Heb je een soortgelijke klus?

Plaats een klusOf bekijk stukadoors in Wilp

Gerelateerde vakmannen