Bestrating: 85 m²; Tuin of Patio; Klinkers, Tegels

Opdrachtnummer:
4442277
Type klus:
Bestrating aanleggen
Soort werkzaamheden:
Levering, Installeren, Verwijderen
Geschatte oppervlakte (m²):
85
Locatie van bestrating:
Tuin of Patio
Toegang tot gebied waar bestrating moet komen:
Via het tuinhek / poort
Soort materiaal:
Klinkers, Tegels
Huidige oppervlak:
Oude bestrating
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

1. De huidige tuin moet worden leeggehaald en afgevoerd (of een container voor het huis). Dit is in dit geval inclusief schutting achter en tuinhuisje
2. Elektra plaatsen, op dit moment zit er één lamp in de tuin, dit moet uitgebreid worden naar 4 lichtpunten en 2 stopcontacten. We hebben al een lichtpunt aan de gevel en deze kan gebruikt worden. We willen namelijk HUE lampen plaatsen, deze zijn via wifi te bedienen en dus geen schakelaar meer nodig.
3. Vervolgens nieuwe bestrating erin met border gemaakt van stapelblokken. Idee is om 60 60 tegels te laten omringen door waaltjes. Strak en toch speels.
4. schutting achter met poort vervangen, voor een exemplaar met beton en hout.
5. Materiaal mag allemaal door jullie verzorgd worden.

Uiteraard staan wij open voor ideeën, ik ben geen architect, maar dit leek ons een praktisch ontwerp.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door N.o.V bestrating

Bekijk profiel

Review van Martijn Kalkman

30-11-2021

Nordin is een enthousiaste en meedenkende hovenier/stratenmaker. Hij denkt mee en komt met oplossing voor ontstane problemen. In ons geval bestond de opdracht uit het leeghalen van een tuin van 90m2 en het hek. Daarna heeft hij met zijn team een keurige schutting teruggeplaatst en de tuin voorzien van borderbakken, keramische tegels en waaltjes in keperverband. Vanwege het slechte weer komt hij op een later moment nog terug om de laatste paar tegels en waaltjes recht te leggen, maar zoals het er nu al bij ligt is het al enorm gaaf. Nordin bedankt en tot een droger moment voor het laatste werk!

2 bijlagen