Lekkage: Lekkend dak

Opdrachtnummer:
4442233
Type klus:
Lekkage verhelpen
Locatie van de lekkage:
Zolder
Oorzaak van de lekkage:
Lekkend dak
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

Op de eerste foto zie je twee dakkapellen, met daartussen een smalle strook hellend dak. De rechter dakkapel is van ons, daar hebben we last van lekkage, zowel bij harde buien als bij 'gewone' regen. Deze dakkapel zit aan de achterzijde van ons huis.

Op de tweede foto zie je de dakkapel aan de voorzijde van het huis. Daar hebben we lekkage bij extreme buien.

Wat we willen:
- bij onze beide dakkapellen een regenpijp vanaf de afvoer van de dakkapel naar de dakgoot, zodat het regenwater direct in de dakgoot terechtkomt.
- inspectie van het dak en het lood aan de achterzijde, want we hebben het idee dat het daar sowieso lekt.

Graag in de prijs ook een aparte vermelding van de kosten voor een regenpijp vanaf de dakkapel van de buren (dat is de linker dakkapel op de eerste foto).

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Richard van Rijn Montage

Bekijk profiel

Review van Suus van Geffen

18-11-2021

Ik kan Richard van Rijn van harte aanbevelen. Wij hadden ernstige lekkage bij onze dakkapel. Richard kon de volgende dag al komen. Hij zag buiten waar het probleem zat en maakte het dicht. Ook adviseerde hij folie onder de pannen te leggen, om lekkage voor eens en voor altijd te verhelpen. Diezelfde avond hadden we de offerte in de mail: duidelijk en een goede prijs.
Helaas bleek de lekkage nog niet verholpen, dus Richard kwam terug (garantie). Toen zag hij dat het op een andere plek ook lekte. Hij verhielp het en daarna hebben we binnen geen druppel meer gezien.
Inmiddels heeft hij ook de folie aangebracht. Ook heeft hij het rotte deel van het dakbeschot vervangen en de natte isolatie onder het dakbeschot. Het ziet er heel netjes uit, ons dak is nu echt dicht.
Richard is niet alleen goed in zijn werk, hij is ook eerlijk en betrouwbaar. Hij is transparant over wat hij doet, goed bereikbaar en heel aardig, net als zijn maten. Een aanrader!

Vergelijkbare opdrachten