Toilet renovatie: 1 m²; Hangend

Opdrachtnummer:
4441113
Type klus:
Toilet renovatie
Type klus:
Nieuwe tegels zetten, Aanschaf tegels, Oude tegels verwijderen, Ans van der Waals
Soort toilet:
Hangend
Leidingwerk verleggen:
Weet ik niet
Oppervlakte van het toilet in m²:
1
Aanpassingen aan de lichtpunten en schakelaars:
Nee
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Ik had een lekkage in mijn toiletruimte, het bleek het waterreservoir te zijn van Plieger, deze is nu uit de handel genomen, maar mijn tegels zullen wel allemaal verwijderd moeten worden. Ik wil eigenlijk geen tegels meer, bij een nieuwe lekkage moet weer alles afgebroken worden. Mijn voorkeur gaat nu uit naar een PVC plaat die vast geschroefd kan worden. Zal eerst de tegels moeten verwijderen om te kunnen zien of het mogelijk is. Een nieuw waterreservoir is vandaag bezorgd, deze is net zo diep maar wel 4 cm breder, ook daarvan kan ik nog niet zien of het past. Het aannemersbedrijf dat in 2915 deze toilet heeft geplaatst geeft nog geen gehoor en ik wil zo snel mogelijk een offerte hebben en de werkzaamheden laten doen.

8 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Houwing installatie techniek

Bekijk profiel

Review van J.c van der waals

09-11-2021

achteraf heel slecht, het werk wordt wel netjes gedaan, maar de prijs staat niet in verhouding tot de klus. Er is niet gecommuniceerd dat er gewerkt werd op "project" basis en niet op uurloon. Schandalig dat er werkzaamheden zijn verricht, in totaal 9 uur, en dat ik daar een kleine 2000 euro voor zou moeten betalen. Dreigt nu met juridische stappen omdat ik dat weiger. Ik heb de aanbetaling van 50% gedaan, de aanschaf van het meeste materiaal en vind het redelijk dat ik voor deze klus iets meer dan €1100 heb betaald.
Spreek duidelijk af of het op uurloonbasis kan want anders probeert hij je de hoofdprijs te laten betalen. Kijk ook als hij klaar is met de klus of hij alle troep op wil ruimen.
Ik ben absoluut niet tevreden over deze klusser. Het is jammer dat het zo gelopen is, hij is prettig in de omgang en overlegd als hij met de klus bezig is, maar ik heb liever een chagrijn van een klusser die ook goed werkt maar heel reëel is wat betreft kosten.

Reactie van Houwing installatie techniek:

09-11-2021

Beste Ans,

Vooraf heeft Houwing Installatie Techniek u een offerte gestuurd van de totale kosten voor de klus.
Met deze kosten bent u akkoord gegaan. Deze zijn tevens marktconform.
Houwing Installatie Techniek heeft op de eindfactuur geen kosten toegevoegd, maar bijna 500 euro in mindering gebracht.

Daarnaast doe ik niet aan verzekeringsfraude zoals u vroeg.

Op het moment dat een klant weigert te betalen en de betalingstermijn is reeds verlopen, dan is het logisch dat er vervolgstappen worden genomen.
Ik ga er dan ook van uit dat dit allemaal niet nodig zal zijn en de factuur voor het geleverde werk netjes betaald zal worden

Met vriendelijke groet,

Jordy Houwing
Houwing Installatie Techniek

Vergelijkbare opdrachten