Groepenkast installeren of vervangen: Reparatie / storing verhelpen

Opdrachtnummer:
4437124
Type klus:
Groepenkast installeren of uitbreiden
Type klus:
Reparatie / storing verhelpen
Huidig aantal groepen:
4
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Wij wonen sinds deze wk in een koopwoning. We zijn wat lampen aan het ophangen en er is daar vermoedelijk iets mis gegaan. 3 kamers hebben geen stroom boven. Inclusief de badkamer. De stopcontacten voor de droger en wasmachine doen het nog, maar de plafondlamp niet.

Het lijkt er op dat de zekeringen nog heel zijn dus we weten niet waar het probleem zit

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door D.Saber elektrotechniek

Bekijk profiel

Review van Christy Van Schoor

23-10-2021

Wat een geduld heeft deze electromonteur!! De klus bleek complexer dan bij voorhand gedacht.
Door ons eigen toedoen agv foute installatie van een metalen plafondlamp, hadden we kortsluiting veroorzaakt waardoor de stoppenkast was doorgebrand. We lieten hem vervangen voor een moderne kast. D.Saber was hier snel mee klaar en alle groepen deden het weer.
Daarna zou D.Saber voor ins de kroonluchter in de slaapkamer ophangen. Los van dat hij zwaar werk heeft moeten verrichten door boven zijn macht te werken, moest hij ook out of the box denken; De lamp bleek een klein mankementje te hebben. Maar hing uiteindelijk mooi, stevig en bovenal veilig boven ons bed. (Zelf had ik het al 5x opgegeven)
Maar toen.... kregen we hem niet aan. Het was een raadsel waarom niet. Alles werd doorgemeten ; plafondbedrading, de lamp, muurschakelaar. Er was gewoon stroom. Van alles uitgeprobeerd en uiteindelijk bleek het aan de trekschakelaar te liggen welke door een vorige bewoner verkeerd was geinstalleerd.

Gerelateerde vakmannen