Keuken gereed maken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Stucwerk...

Opdrachtnummer:
4434198
Type klus:
Keuken gereedmaken voor plaatsing
Soort werkzaamheden:
Leidingwerk verleggen, Stucwerk, deur in keuken sluiten (dichtmetselen en stucen,) in de gang een nieuwe deur creëren incl kozijn en deur. Verwarming
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

De nieuwe keuken komt de de 2e week van Januari voor die tijd moet alles klaar zijn. Wij slopen alles zelf dus dat hoeft niet te gebeuren. En zullen alles ook zelf schilderen na het stucen. Tevens dient er een groep bijgemaakt te worden voor inductie (dit mogelijk) en er dienen groepen omgelegd te worden ivm oven op een andere plek in de keuken. De verwarming moet verwijderd worden en we zouden graag een kleinere daarvoor in de plaats terug hebben GEEN design.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door JS Totaalinstallateur

Bekijk profiel

Review van Yanick Kola-Zappeij

31-12-2021

We hadden in een moeilijke tijd een klus geplaatst en Jac reageerde heel snel. Kwam ook vrij direct bij ons kijken en alles was snel geregeld. De afgelopen dagen zijn er hier een heleboel mannen druk bezig geweest. En hebben van onze droom een werkelijkheid gemaakt. Er waren wat miscommunicaties maar deze hebben we samen prima opgelost. Zullen wij Jac contacteren in de toekomst. En raden wij hem aan, ABSOLUUT!!

4 bijlagen

Heb je een soortgelijke klus?

Plaats een klusOf bekijk aannemers in Cuijk

Gerelateerde vakmannen