Nog dit weekend verlijmd parket + spaanplaat verwijderen: 35 m²

Opdrachtnummer:
4423790
Type klus:
Vloer verwijderen
Soort vloer:
Parket
Oppervlakte in m²:
35
Oude vloer verwijderen:
Ja
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Het is ons en de aannemer niet gelukt deze oude parketvloer te verwijderen. Het parket zit verlijmd op oude spaanplaat, wat verlijmd en gespijkerd is aan de betonnen ondervloer. Omdat er maandag 11 oktober vloerverwarming wordt geplaatst, is het noodzakelijk de vloer voor die tijd eruit te hebben. Het probleem zit hem in de spaanplaat die versplinterd als je aan de slag gaat met koevoet, breekijzer, sloophamer, houtbeitels etc, ook na inzagen met reciprozagen. Door de sterkte verlijming kom je er niet goed onder.

Deze vrijdag 8 oktober zou een bedrijf dit met speciale apparatuur komen doen maar die hebben op het allerlaatste moment afgezegd. Daarom zijn wij dringend op zoek naar iemand die deze klus nog dit weekend kan klaren, waarvoor we vanzelfsprekend meer zullen betalen dan voor een geplande klus.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Run Up Multiediensten

Bekijk profiel

Review van Jan van Brussel

10-10-2021

Wij zouden om de kosten op een grote verbouwing te drukken zelf het grootste deel van het sloopwerk doen. De vloer bleek echter onmogelijk zelf te slopen: parket verlijmd op gespijkerd en verlijmde spaanplaat op beton. Alles geprobeerd, ook onze aannemer, maar niks lukte. Tijd begon te dringen: de maandag erop kwam de vloerverwarming en als dat mislukte ging alles mis in de planning. Aannemer regelde die woensdag een bedrijf voor de vrijdag, die belden helaas donderdagavond nog af. Pure paniek dus, want vloer moest er in het weekend echt uit, maar slechts 10 minuten na het plaatsen op werkspot reageerde Nico: hij kon die zondag de klus komen klaren voor een all-in prijs, en dat vanuit Amsterdam naar Groningen. Uitstekende communicatie via de telefoon en whatsapp, en de vloer is leeg en schoon opgeleverd zodat de dag erna de vloerverwarming kan worden ingefreesd. Niets dan lof voor Nico en zijn team!

Gerelateerde vakmannen