Gietvloer: 90 m²; Woonkamer, Gang, Keuken

Opdrachtnummer:
4423503
Type klus:
Gietvloer aanbrengen
Kamers:
Woonkamer, Gang, Keuken
Oppervlakte van de vloer (m²):
90
Plinten:
Nee
Huidige vloer:
Geen (dekvloer)
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Op 15 november 2021 ontvangen wij de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Wij willen graag op de begane grond een betonlook gietvloer laten leggen. Als alles volgens planning verloopt willen wij de werkzaamheden graag op 29 november 2021 laten beginnen. Het betreft de woonkamer, keuken en gang van circa 90 M2. Er ligt een dekvloer met vloerverwarming. Naast de prijs zijn wij ook geïnteresseerd in de duur van de werkzaamheden.

Wij kijken uit naar een goede samenwerking!

Met vriendelijke groet,

Roy & Kim

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door De Wandgrimeur

Bekijk profiel

Review van Roy ten Bosch

07-03-2022

Pieter is een vriendelijke en toegankelijke man die zichtbaar geniet van zijn werk. Hij neemt alle tijd om je van advies te voorzien en reageert snel op vragen. In ons geval werden wij geconfronteerd met wat uitloop in de oplevering van onze nieuwbouwwoning, maar ook dit was geen probleem voor hem. Waar het kon probeerde hij zich aan te passen aan onze planning. Top!

Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat! Helaas hadden wij direct een ongelukje met de vloer, maar ook dit heeft Pieter snel voor ons opgelost. Als het nog niet duidelijk was, wij raden de Wandgrimeur zeker aan!

2 bijlagen

Gerelateerde vakmannen