Groepenkast installeren of vervangen: 13 groepen; Gat boren onder d...

Opdrachtnummer:
4422287
Type klus:
Groepenkast installeren of uitbreiden
Type klus:
Gat boren onder de eiland en via kelder kabel trekken naar groepenkast om extra groep te maken voor de wcd op het kookeiland
Huidig aantal groepen:
13
Gewenst aantal groepen:
13
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Wij hebben van onze nieuwbouwwoning eergisteren de sleutels gekregen. De keuken wordt geinstalleerd door keuken concurrent. Wij hebben toen en leidingplan gekregen die wij aan de bouwer door moesten geven. Echter hebben wij wijzigingen aangebracht die ook invloed had aan de leidingplan. De bouwer kon het meeste oplossen alleen konden zij niet meer voor de nieuw aangebrachte wcd op het kookeiland geen kabel doortrekken(Eerst boren in de vloer natuurlijk). Wij zoeken dus een elektricien die onder de kookeiland waar geen vloerverwarming zit een gat wilt boren en vervolgens een kabel via de kelder naar de meterkast trekken en vervolgens deze aan een bestaande groep of een nieuwe groep te installeren. let op de keuken is nog niet geplaatst dus overal nog goed toegankelijk.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Abros Installatietechniek B.V.

Bekijk profiel

Review van Abda Mrisho

07-10-2021

Abros Installatietechniek belde mij 30 min nadat ik de klus erop had gezet en heb had uitgekozen als potentieel bedrijf voor mijn klus. Hij kon gelijk komen en klusje doen omdat hij nog een gaatje open had. Hij heeft het werk eeg goed en net uitgevoerd. Zeker een aanrader!

7 bijlagen

Gerelateerde vakmannen