Dakgoot: 6 m; Vervangen, Repareren

Opdrachtnummer:
4421256
Type klus:
Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen
Soort klus:
Vervangen, Repareren
Lengte in m:
6
Verdieping(en):
Tweede verdieping
Regenpijpen:
2
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Doordat de dakgoot aan de voorzijde lekt, loopt er water via het kozijn naar binnen. Daarom willen we z.s.m. de dakgoot gerepareerd, dan wel vervangen hebben.

De klus is uitgevoerd door Dakbeheer SH

Bekijk profiel

Review van Anoniem

15-11-2021

De dakgoot is 8 oktober gerepareerd en gecoat, omdat deze lekte. Helaas, een aantal dagen na uitvoer van de klus, lekte de dakgoot nog steeds. Contact opgenomen met SH Dakbeheer, en ik moest het eerst nog even aankijken. Uiteraard had dit niet het gewenste resultaat. Het contact werd hierna steeds vervelender: ik moest eerst mijn negatieve recensie van Werkspot halen, anders deden ze niks voor me. Maar ja, die was niet van mij... Daarna heb ik nog een belofte gehad om terug gebeld te worden, dat gebeurde niet. Ik heb zelf ook nog vele malen geprobeerd terug te bellen, werd niet opgenomen.

Vandaag heeft iemand anders voor mij anoniem gebeld, wonder boven wonder kreeg die wel gehoor. Na uitleggen van het verhaal (dakgoot lekt nog steeds, kunt u komen kijken?) kwam er een verhaal dat er een nieuwe eigenaar is sinds anderhalve week. Kan niks meer voor ons betekenen, met andere woorden: weg geld, lekkage blijft. Oplichterij!

Gerelateerde vakmannen