Badkamer: 3 m²; Complete renovatie

Opdrachtnummer:
4415445
Type klus:
Badkamer plaatsen of renoveren
Soort klus:
Complete renovatie
Wat te installeren, verplaatsen of vernieuwen:
Watervoorziening, Douche, Wastafel, Meubel(s), Waterkraan, Wand- of vloertegels, Verlichting, Stroompunten, Radiator(en)
Oppervlakte badkamer (in m²):
3
Slopen huidige meubels / sanitair:
In overleg
Eigenaar van het pand:
Ja
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

slopen/demonteren/afvoeren
nieuwe aan- en afvoer leidingen aanbrengen water, CV, ventilatie, pijp door dak, riolering bouwkundige werken kozijn + deur, hang- en sluitwerk, verlaagd plafond, vensterbank, CV kast aanpassen, aftimmering, vloer afschot, nieuwe afvoer, verlengen ter plaatse van overloop wanden egaliseren, voorlijmen, tegelen, voegen, kitten
plafond, isoleren, dampremmend, regelwerkwerk cementboard, inbouw verlichting en regendouche)
afmonteren CV, wastafel, douchekranen, douchedeur, ventilatierooster

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Raino Montage & Onderhoud

Bekijk profiel

Review van Gerda Steenwijk

28-12-2021

Raino is op 15 november begonnen met het slopen van mijn badcel daarna zou hij een muurtje bouwen om het iets te verbreden maar daar had hij niet veel zin in heb hem moeten overreden dat dit toch echt de afspraak was. Daarna heeft hij zelf een timmerman ingehuurd om het kozijn te plaatsen en een verlaagd plafond te maken wat niet waterpas loopt. De unit van de inbouwdouche is scheef gemonteerd, de drain loopt niet evenwijdig aan de muur. De vloer is schots en scheef in 3 x gestort, die hij niet wilde egaliseren maar hij ging het met lijm oplossen. Er is lekkage ontstaan aan de CV ketel daar hij niet weet hoe je voorzichtig een afvoerbuis verwijderd, zie foto's Halverwege de klus gaat hij bij een ander beginnen met het excuus dat het stucwerk eerst moet drogen. Deze man is geen badkamerspecialist. Zijn reactie;" er was geen tekening"staat notabene bij de opdracht van de klus, inbouw, opbouw moet niet hoeven uitmaken als je een badkamerspecialist bent, maar helaas dat is hij niet.

6 bijlagen

Reactie van Raino Montage & Onderhoud:

02-01-2022

Goedemiddag mevrouw Steenwijk,
Vanaf het begin had u geen tekening en elke keer een ander idee. Afgelopen woensdag ben ik langs gegaan te beginnen met tegelen, u wou mij daarna spreken.
U stelde me een aantal vragen waar ik antwoord op heb gegeven. Een loodgieter gaf u wat ideeën waar ik niet veel mee kon. In het begin wou u dat de doucheshower opbouw zou zijn, toen de leidingen aangelegd waren voor de opbouw wou u het niet meer. Er werd toen gezegd dat u inbouw wou.
De goot van de douche wou u verplaatst hebben, ik heb het toen opnieuw gesloopt en alle leidingen doorgeknipt en weggegooid om een nieuwe leiding te maken voor de inbouw. De muren waren begonnen met schuren, waardoor ik een stukadoor heb ingeschakeld die het heeft geschuurd. De plafond etc. wat verlaagd was door de timmerman was niet door u goedgekeurd. Toen ik kwam kijken kreeg ik te zien dat de raam boven de douche geschuurd en gesaust moest worden, maar dat is niet mijn werk geweest aangezien de raam al zo was.

Heb je een soortgelijke klus?

Plaats een klusOf bekijk aannemers in Weesp

Vergelijkbare opdrachten