Binnenschilderwerk: 45 m² plafonds; Slaapkamer(s), Badkamer, Gang

Opdrachtnummer:
4415211
Type klus:
Binnenschilderwerk
Objecten / oppervlakten:
Plafonds
Ruimtes:
Slaapkamer(s), Badkamer, Gang
Aantal m² plafond:
45
Conditie van het oppervlak:
Goede staat zonder beschadigingen
Kleur van de nieuwe verf:
Dezelfde of soortgelijke kleur
Het pand is:
Ouder dan 2 jaar
Uitvoer datum:
Met spoed
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

DEZE KLUS BETREFT SPOED (LIEFST 1E WEEK OKTOBER AFGEROND).

Betreft alle plafonds (wit, latex) in vrijwel leeg huis. Begane grond (gang & slaapkamer) en eerste verdieping (badkamer, toilet & slaapkamer). Plafondhoogte is overal 258 cm. Ruimtes zijn vrij van meubilair & spullen, verf en materiaal aanwezig, vloeren e.d. zijn/worden afgeplakt. In principe weinig snijwerk aangezien vrijwel alle wanden in een later stadium nog worden geschilderd en/of behangen (uitzondering daargelaten). Woning tot aan de deur bereikbaar met auto. Bij voorkeur reacties per email of whatsapp.

(Bij tevredenheid meer klussen aanwezig (dubbelle trap schilderen, evt. behangwerk))

De klus is uitgevoerd door De Hoop schilders

Bekijk profiel

Review van Anoniem

16-10-2021

Plafonds zaten vol banen/strepen en na aandringen is het nogmaals gewit. Nog steeds zit ik met zichtbare banen/strepen maar volgens de 'schilders' zelf lag dat niet aan hun maar aan het plafond. Twee professionele schildersbedrijven hebben er later naar gekeken en vertelde mij dat het gewoon aan de (slechte) kwaliteit verf lag en aan het gebrek aan vakmanschap. Ja, ze konden binnen 72 uur beginnen maar nee, ik raad deze jongens absoluut niet aan. De prijsopgaven waren ietswat onbegrijpelijk, ze waren uren te laat zonder enig bericht en het zijn gewoon geen ervaren schilders. Zonde van het geld..

(EDIT: mijn review, waarschijnlijk de enige echte niet door kennissen ff gemaakt, viel blijkbaar niet zo goed. Jim, als dat al z'n echte naam is, schold mij uit voor mongool en dergelijke en eiste dat ik mijn review "Maar ff moest verwijderen". Treurige, maar lachwekkende reactie)

Reactie van De Hoop schilders:

21-01-2022

Jammer om te horen dat ons vakmanschap niet goed genoeg is en er banen zijn ondanks dat ik en mijn collega 3x de plafond gedaan hebben, Terwijl ik in begin zei dat ik de verf die u ZELF heeft gekocht (Flexa) niet goed vond voor zo een plafond en jammer dat hierover niet eerlijk wordt gesproken in deze review zoals meer dingen waar u over spreekt wij hadden deze klus geadviseerd met eigen materiaal te doen maar u wou dat niet net zoals de rollers die u van de gamma had waarbij ik alsnog mijn eigen rollers gelukkig bij me had en ben zelf voor deze klus 200 km gemaakt heen en 200 km terug en dat nog wel 2 x omdat ik de 2e x derest van de klus zou gaan doen wat we hadden afgesproken en eindstand niet doorging als ik had geweten dat ik alleen het plafond zou doen wat niet de bedoeling was zou ik niet 2 werkdagen gekomen zijn desondanks alles wens ik u succes met derest van de woning met een ander bedrijf.

P.S. Jammer dat niet iedereen eerlijk is

Mvg,
De Hoop Vastgoedonderhoud

Gerelateerde vakmannen