Verhuizen: 7462 Rijssen

Opdrachtnummer:
4409361
Type klus:
Verhuizing particulier
Kamer(s) te verhuizen:
Woonkamer, Slaapkamer 1, Slaapkamer 2, Schuur, Wasmachine
Spullen inpakken door vakman:
Spullen worden door consument ingepakt
Etage(s) van de woning:
1e verdieping
Elevator:
Nee
Parking:
Ja
Verhuizen naar:
7462 Rijssen
Geschatte afstand in kilometers:
10
Etage(s) nieuwe woning:
Begane grond, 1e verdieping
Elevator:
Nee
Parking:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Ik ben op zoek naar een verhuizer in het bezit van een wagen die eind oktober een kleine verhuizing wil verrichten. Het gaat om enkele grote meubels (wasmachine, twee bedden en een chaise longe) en wat kleinere meubels plus ongeveer 20 dozen.
De verhuisadressen liggen op ongeveer 10km afstand van elkaar.

De klus is uitgevoerd door Roady Joe

Bekijk profiel

Review van Floor Verboom

02-11-2021

Ik zocht een verhuizer voor een kleine verhuizing. De communicatie beviel aanvankelijk goed, goed bereikbaar via WhatsApp en telefoon. Ook de offerte viel me alles mee.
De verhuizing zou plaatsvinden om 12.00u. Alles ingepakt en we stonden klaar om aan de slag te gaan. 10 minuten voor 12 werd ik gebeld dat een collega door zijn enkel was gegaan en ze nu op de eerste hulp zaten, de verhuizing kon niet doorgaan. Uiteraard vervelend voor de collega, maar ook voor mij gezien ik alles had ingepakt èn de woning moest verlaten omdat mijn contract afgelopen was. Ik vroeg nog of zij wilden meedenken aan een oplossing; mogelijk een collega-verhuizer die ik kon bellen of anders de dag erna verhuizen. Dit was allemaal niet mogelijk.

Gelukkig heb ik via een andere site een verhuizer kunnen vinden die dezelfde dag nog kon komen en de verhuizing perfect heeft uitgevoerd maar Roady Joe zal ik niet meer inhuren. Met name omdat op het allerlaatste moment werd afgezegd.

Reactie van Roady Joe:

25-11-2021

Onze excuses,

onderweg heeft mijn bijrijder een ongeluk gehad waardoor zijn enkel gebroken bleek te zijn. Wij hopen dat u een vlotte soepele verhuizing heeft gehad.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Roady joe😃👌🚚

Gerelateerde vakmannen