Repareren: Douche

Opdrachtnummer:
4408960
Type klus:
Douche of bad reparatie
Reparatie:
Douche
Soort probleem:
Lekkage of water schade
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

douchehok/met daarin ook een WC, verhoogde instap*(daar kan gebroken worden zei de vorige loodigeter), lekkage naar de standpijp (heeft al een andere loodfgieter gekeken die niet kwam opdagen later). Er zal sloopwerk moeten plaatsvinden wat ik begrijp. Liefst iemand die netje weer kan dichtmaken, maar desnoods pik ik iemand van m,arktplaats die me daarmee heltp, als ik maar weer kan douchen. Er is ook al een nieuwe kitllaag aangebracht op de douchebak, omdat ik eerst dacht dat dat het was, maar nu lijkt dat van niet. Wat ook nog kan is dat omdathet water niet heel snel wegstroomt, dast daarom lekkage is, maar lekken= lekken, toch?

Daarnaast, als u er toch ben, wil ik ook dat u mijn keukegootsteen ontstopt, doorpompt.

De klus is uitgevoerd door Stichting De Werkplaats

Bekijk profiel

Review van Jelle Zwart

25-11-2021

Jos laat goed zien wat zijn vorderingen zijn tijdens werkzaamheden, dat ervaar ik als prettig. Verder is het een gemoedelijke man, eentje die ik prima 5 uur of langer op mijn etage kan hebben.
Hij was wel wat onzorgvuldig in zijn inschatten hoeveel tijd die kwijt zou zijn, hij dacht uur of 15, het werden er hooguit 6.
Raad hem zeker aan.

Reactie van Stichting De Werkplaats:

29-11-2021

Bedankt voor je review Jelle. Dat het veel minder uren werden dan ik had ingeschat had te maken met het niet hoeven demonteren van de douchebak en een deel van de tegelwand. Daarom was ik gelukkig voor jou eerder klaar met het oplossen van de lekkage.

Vriendelijke groet, Jos (dewerkplaats)

1 bijlage