Gevel reparatie: 1 m²

Opdrachtnummer:
4407342
Type klus:
Gevel reparatie of behandeling
Leeftijd woning:
20 jaar of ouder
Geschatte aantal m²:
1
Voegen:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Destijds heeft hier een muur gestaan , deze hebben we laten verwijderen tijdens de tuinaanleg. Diegene van de tuinaanleg heeft dit heel slordig afgewerkt. De muur is als het ware nog open en er is een balk van 20*20 voor geschroefd. Graag zouden wij deze zo snel mogelijk willen dichtmaken. Het hoeft er niet heel mooi uit te zien omdat er nog een balk voor komt. Als de muur maar dicht wordt gemaakt zodat er geen ongedierte in kan. En het met de balk ervoor netjes oogt.

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door PMC-CONSTRUCTION

Bekijk profiel

Review van Anoniem

24-10-2021

Pjotr is eerlijk en werkt hard. Hij heeft ons geholpen met het repareren van onze onafgewerkte muur, die verstopt staat achter een dikke pergola paal. Door middel van meedenken en een goed voorbereid plan heeft hij de klus tot een net resultaat gebracht.
Hij werkt netjes en zorgvuldig, en kijkt verder dan zijn klus en denkt mee. Hij is heel coulant en komt met betere oplossingen dan je had verwacht.
Doet niet moeilijk over kleine dingen die hij er extra bij doet. Hij had onze pergola paal extra ingesmeerd voor extra bescherming, terwijl we dit niet van hem hadden gevraagd.
Zijn prijzen zijn eerlijk en transparant, en goed werk moet goed beloont worden. Als er iets niet naar behoren is komt hij het goed maken.
Pjotr is een aanrader. De communicatie ging verder ook prima ondanks hij geen Nederlands spreekt. Hij spreekt voornamelijk Engels en met een beetje hulp van internet en tekeningen, is niets onbespreekbaar.

4 bijlagen