Renovlies behang: 168 m²; 5 kamers

Opdrachtnummer:
4405722
Type klus:
Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen
Geschatte aantal m² muren:
168
Ruimtes:
5
Soort woning:
Nieuwer dan 2 jaar
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Wij zoeken een professionele behanger die renovlies behang kan aanbrengen en alle naden en kieren kan dichten. De hoeken van de behangklare muren ronder maken zodat het behang daar goed blijft zitten. Daarnaast ook graag sauzen met schrobklasse 1 in de kleur wit.

De klus is uitgevoerd door Schildersbedrijf Maxi

Bekijk profiel

Review van alvino blank

24-10-2021

Maxi was echt een topper! Hij heeft 250m2 renovlies behangen in onze nieuwbouw woning en het lijkt net als stucwerk. Eerst heeft hij de nalatigheid van onze aannemer m.b.t. de muren hersteld en daarna geschuurd en renovlies erg netjes geplakt.
Vervolgens de gehele woning geschilderd inclusief de drie slaapkamers in een andere kleur. Daarnaast ook de trap geschuurd, afgekit en geschilderd.
De communicatie was echt erg fijn en we konden ons huis zonder zorgen voor maxi achterlaten. Alles was ook erg netjes afgekit en doordat de badkamer en keuken ook nog geplaatst moesten worden was Maxi erg flexibel en meedenkend in de planning.

Wij hebben door maxi echt heel weinig vertraging opgelopen met het moment waarop wij de woning in konden en kunnen hem ook echt alleen maar aanbevelen. Hij doet zijn werk met liefde en je kan het echt over alles met hem hebben. Daarnaast merk je ook dat hij heel veel ervaring heeft met behangen en schilderen door handige tips en tricks.

Gerelateerde vakmannen