Keuken gereed maken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Lichtpun...

Opdrachtnummer:
4403382
Type klus:
Keuken gereedmaken voor plaatsing
Soort werkzaamheden:
Leidingwerk verleggen, Lichtpunten en schakelaars verplaatsen, Huidige keuken verwijderen, Stucwerk, Gasleidingen verplaatsen, Tegels verwijderen
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

KeukenConcurrent komt in week 45, dat is de week van 8 november de nieuwe keuken plaatsen.
Voordat dit kan, moet de oude keuken eruit, de leidingen verlegd worden, extra groep in meterkast gestuct en getegeld worden. Voor de leidingen is een leidingadvies aanwezig en uiteraard ook tekeningen van de nieuwe keuken. Graag kom ik in contact met een bedrijf die al van bovenstaand voor mij wilt uitvoeren.

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door BB onderhoud

Bekijk profiel

Review van kevin heck

22-11-2021

Voordat onze nieuwe keuken geplaatst kon worden, moest er een hoop gebeuren in de huidige ruimte.

Waterleidingen moesten worden verlegd, elektra, nieuwe stoppenkast, stuken, tegelen, breken van een stuk muur, aftimmeren, kortom echt werk wat je liever wilt uitbesteden aan echte vakmensen.

Via werkspot heb ik kennis mogen maken met Bilal van BB Onderhoud. Een echte top kerel die verstand van zaken heeft en met je mee denkt. Als je alles van A tot en met Z geregeld wilt hebben, moet je bij deze meneer zijn. Niets is teveel moeite voor hem.

Wij zijn super tevreden met het resultaat. Alles is netjes conform het leidingadvies afgewerkt en de dingen die wij wensten zijn uitgevoerd.
Zoals mijn zoontje zegt, Bilal de Bouwer!

Bedankt Bilal!

Gerelateerde vakmannen