Koof plaatsen: 1 kamer; Installeren, Het maken van een koof

Opdrachtnummer:
4402969
Type klus:
Ombouw/koof plaatsen/vervangen
Soort werkzaamheden:
Installeren, Het maken van een koof
Ruimtes:
1
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

Op dit moment hebben wij een houten archiefkast die we eruit gaan halen (zie foto voor huidige situatie). We hebben dan een stuk van 273 cm hoog, 36,5 cm diep en 97,5 cm breed waar we een sfeerhaard willen plaatsen + koofjes willen plaatsen. Dit zou er ongeveer uit moeten komen te zien zoals de tekening die ik heb bijgevoegd (alles wat donkergekleurd is, is muur of koof). De totale hoogte betreft 273 cm. Ik wil hier een sfeerhaard met daaronder/omheen een koof + 3x een koof die als plank voor spulletjes gebruikt kunnen worden. Tevens moet de haard helemaal netjes weggewerkt worden, maar moet een stuk van 34 cm opgeklapt kunnen worden omdat we hier het water van de haard bijvullen.

Wat we dus willen hebben:

- 3x koof (die als plank dienen) van 15 cm hoog, 36,5 cm, diep en 97,5 cm breed.
- 1x koof voor op de grond waar de sfeerhaard in geplaatst wordt (ca. 80 cm hoog, waarvan 34 cm open moet kunnen klappen i.v.m met haard, 36.5 cm diep, 97.5 cm breed. Het is deze sfeerhaard: https://www.vuurkorfwinkel.nl/faber-cassette-l-opti-myst.html?gclid=CjwKCAjwybyJBhBwEiwAvz4G73ItClZvHm5qZvo2b99clme5BkSc31r5d6JgasfVnGvYBSjgP5An8RoCeFcQAvD_BwE
Zoals je kunt zien, is deze sfeerhaard al 35,7 cm diep, dus de koof aan de voorzijde kan maar erg dun worden.

Het liefst zou ik ook spotjes in de 2 bovenste koofjes willen, indien mogelijk. We hebben 2 stopcontacten hier (waarvan er dus 1 sowieso gebruikt wordt voor de haard).

Onze stucadoor zal alles kunnen stucen zodat het een mooi geheel wordt met de muren er omheen. Het kan dus 'kaal' opgeleverd worden, zolang er dan maar overheen gestuct kan worden.

Klinkt dit als een klus voor u? Dan hoor ik graag van u. Dit zal de 1e week van november uitgevoerd moeten worden.

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Vilayo

Bekijk profiel

Review van Anoniem

28-10-2021

Het was erg prettig dat Shivan en zijn collega op hele korte termijn en voor een goede prijs bij ons een sfeerhaard konden komen inbouwen! Het is nog niet klaar maar Shivan komt binnenkort terug voor de laatste details. Vilayo Klusbedrijf is zeker een aanrader.

1 bijlage

Gerelateerde vakmannen