Dakdoorvoer: Nieuw doorvoerkanaal plaatsen

Opdrachtnummer:
4401907
Type klus:
Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen
Type of job:
Nieuw doorvoerkanaal plaatsen
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Tweemaal dakdoorvoer in plat dak, bitumen. Eénmaal t.b.v. mechanische ventilatie en éénmaal t.v.b. standpijp riolering, beide buizen 125mm (tenzij anders geadviseerd). Hoogte dakrand ca. 9m.

Plaats van boring niet via hoogwerker bereikbaar (als in - u zult de hoogwerker moeten verlaten en het dak moeten betreden. Ik heb mij laten vertellen dat het verlaten van een hoogwerker uit den boze is. Deze zou echter prima op onze oprit uit de weg kunnen staan en op die manier toegang tot het dak kunnen verschaffen).

De klus is uitgevoerd door Handelsonderneming PPM

Bekijk profiel

Review van Remco van Os

24-09-2021

Prima kerels die niet moeilijk doen als het toch net even anders moet omdat het op afstand moeilijk inschatten is. Daardoor kwam er wel een meerprijs bij kijken, maar dat was niet onreëel. Hier en daar wat miscommunicatie maar eind van de dag zijn we allemaal tevreden met het resultaat. Gevraagd of ze tijdens de werkzaamheden foto's willen nemen zodat ik de staat van mijn dak/de werkzaamheden in de gaten kan houden zonder zelf het dak op te moeten en ook daar ruimhartig gehoord aan gegeven. Oprecht en enthousiast, ze nemen zeker geen loopje met je!

1 bijlage

Gerelateerde vakmannen