Air conditioning: Nieuwe installatie; 2 apparaten; Multisplit

Opdrachtnummer:
4399592
Type klus:
Airco installeren of vervangen
Type klus:
Nieuwe installatie
Aanschaf apparatuur door vakman:
In overleg
Soort airconditioning:
Multisplit
Aantal installaties:
2
Geschatte oppervlakte (m²):
100 m² of meer
Kamers waar airco moet komen:
Woonkamer, Slaapkamer (s)
Externe apparatuur:
Buitenmuur
Verdieping(en):
Begane grond, 1e verdieping
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Het gaat om een multisplit configuratie met een 5KW buitenunit en een ca 5KW wandunit in de woonkamer en een ca 2KW vloerunit in de slaapkamer. De woonkamer (begane grond) en slaakamer liggen in elkaars verlengde. De buitenunit kan op de grond tegen de buitenmuur worden geïnstalleerd. De afstand van de buitenunit tot de wandunit in de woonkamer is ca 3 meter en naar de voerunit in de slaapkamer is ca 4,5 meter. Er is een lege electrabuis beschikbaar vlak bij plek van de buitenunit tot in de meterkast. Ik kan de airco's (Daikin of Mitsubishi) zelf aanschaffen, maar in overleg en tegen aanvaardbare prijs kan dit ook via de installateur.

De klus is uitgevoerd door Cool&More

Bekijk profiel

Review van Rob Hutjens

17-10-2021

Shaymore is een keurige en vriendelijke jonge man die zeer goed communiceert en erg netjes werkt. Tijdens het offerte traject reageerde hij snel en was hij flexibel om tot een goede overeenkomst te komen waarbij ook de door mij gewenste apparatuur tegen een faire prijs is geleverd.
Het werk is in twee volle dagen uitgevoerd en dit was in lijn met de offerte. Hij beschikt over professioneel gereedschap. Wat ook prettig was, is dat hij ook het elektra werk zelf kon uitvoeren.

Ik beveel Shaymore van harte aan.

Vergelijkbare opdrachten