Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Dakkapellen, Boeiboord; 1 de...

Opdrachtnummer:
4398019
Type klus:
Buitenschilderwerk
Te schilderen objecten:
Deuren, Kozijnen, Dakkapellen, Boeiboord
Deuren:
1
Dakkapellen:
1
Schade aan te schilderen oppervlak:
Bladderende verf / stucwerk, Gaten / scheuren, Houtrot
Te schilderen verdiepingen:
Begane grond, 1e verdieping
Het pand is:
Ouder dan 2 jaar
Uitvoer datum:
In overleg
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Het gaat om het bijwerken van de kozijnen en de gevel. Daarnaast moet onze kleine dakkapel weer in de verf. Dit is geen hout, dus echt alleen schilderen. Voordeur moet worden geschilderd. Het kozijn heeft wel wat werk. Daarnaast hebben wij nog binnenschilderwerk.

De klus is uitgevoerd door Esl schilderwerken

Bekijk profiel

Review van Anoniem

25-09-2021

Wij hebben vooraf een prijs afgesproken. Hierbij werd ons verteld, dat er 4 man 2 dagen werk zouden hebben. Dit wou hij voor 2700€ doen. Pittige prijs, maar als alles dan weer strak in de lak zit dan kunnen wij daarmee leven. Prijs was incl. materiaal. Zij kwamen met 2 man en waren niet eens 2 dagen aan het werk. Daarnaast is het schilderwerk slordig gedaan en deels helemaal niet. In de klus zat ook het vervangen van het uilenbord. Na 5 dagen is het bord met een beetje wind van het dak gewaaid. Het bleek niet te passen en was niet vastgezet. Wij waren blij, dat er op dat moment niemand achter huis liep. wij hebben contact opgenomen met Geert Lingen en gevraagd om het schilderwerk bij te werken en het uilenbord opnieuw te maken. Het is erg moeilijk om hierover afspraken met hem te maken. Op ons voorstel om dan een deel van het geld terug te geven heeft hij nog niet gereageerd. Voor ons geen Geert Lingen meer maar wel het advies aan toekomstige klanten: wees gewaarschuwd!

2 bijlagen

Reactie van Esl schilderwerken:

01-11-2021

Meneer mag een mening hebben ,maar deze foto's die zijn toegevoegd is niet ons werk die wij hebben uitgevoerd, sterker nog dit zijn kozijnen van een heel ander huis ,kijk weetje wat ik denk ,meneer en de Duitse mevrouw zijn gewoon niet blij dat we binnen 2 dagen klaar waren met 2 man ,en hoe deze mensen erbij komen dat er met 4 man gewerkt zou worden weet ik ook niet ,er was afgesproken dat er 4 man dagen nodig zouden zijn dus 2 dagen werk voor 2 man ,en gingen ze mee akkoord, maar dat ging ze te snel em kreeg ik dreigende telefoontjes dat ik snel even 1500 euro terug moest gaan geven anders zou ik het wel gaan merken ,en welk uilenbord moest vervangen worden dan??? Was geen afspraak over heeft u daar een foto van?? Zoja laat het de mensen zien want ook dit is grote onzin !! Vind dit echt jammer ,u was het nagelopen met mij vond et super mooi en u heeft betaald ,,als het zo slecht was betaal je tog niet ?? Maja mijn mening ,zat er netjes en strak in !

Fijne dag verder

Mvg geert

Gerelateerde vakmannen