Stofferen: 3 meubels; Bank

Opdrachtnummer:
4396749
Type klus:
Meubels stofferen
Objecten:
Bank
Aantal meubels:
3
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

Graag een prijs voor het stofferen van 3 bankstellen. Bijgesloten foto's van 2 van de 3 banken. De 3e is een driezitsbank die in opslag staat.

De afmeting van de 1 zits is 105 cm breed bij 95 cm diep en 60 cm hoog.

De afmeting van de 2 zits is 170 cm breed bij 95 cm diep en 60 cm hoog.

De afmeting van de 3 zits bank zal ongeveer 200 meter breed zijn vermoed ik.

De stof iets in L60 of micro leder. De nieuwe banken die ik van Het Anker besteld heb worden in L60 Congo Zwart gemaakt. Dat zou voor deze banken op zich ook prima kunnen, al zou ik graag de mogelijkheden horen van andere stoffen.

Het heeft op zich geen haast. De 3 zits zou op korte termijn kunnen. De 2 en 1 zits pas over 2-3 maanden afhankelijk van de levering van de nieuwe banken.

De banken dienen opgehaald te worden en ook weer bezorgd te worden. Ophaal locatie heeft een lift, de nieuwe bezorg locatie heeft geen lift en de banken moeten een verdieping hoog. Uiteraard help ik bij het tillen.

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Claudie-s

Bekijk profiel

Review van Peter Lock

28-11-2021

Ik heb 3 banken opnieuw laten bekleden door Claudie en dit is netjes uitgevoerd voor een mooie prijs. Claudie belde mij naar aanleiding van de aanvraag en nam de tijd om mij goed te informeren en mijn vragen te beantwoorden. Andere namen deze moeite niet en stuurde alleen een berichtje via whatsapp om een afspraak te maken.

Ook bij het bezoek aan huis was het advies goed en nam Claudie de tijd en rekenende ze meteen uit wat het zou gaan kosten. Ze adviseerde over de verschillende soorten stof en de voor en nadelen ervan zodat ik de juiste keuze kon maken.

De bankjes werden netjes opgehaald en ook het bezorgen en tillen naar de eerste verdieping met een trap was geen probleem.

De bankjes zijn weer als nieuw en kunnen nu weer jaren mee. Ik ben erg tevreden over de het resultaat, de prettige communicatie en de prijs.

3 bijlagen

Gerelateerde vakmannen