Bestrating: 12 m²; Tuin of Patio; Bakstenen

Opdrachtnummer:
4392827
Type klus:
Bestrating aanleggen
Soort werkzaamheden:
Repareren
Geschatte oppervlakte (m²):
12
Locatie van bestrating:
Tuin of Patio
Toegang tot gebied waar bestrating moet komen:
Via het tuinhek / poort
Soort materiaal:
Bakstenen
Huidige oppervlak:
Oude bestrating
Uitvoer datum:
In overleg
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Een deel van de bestrating is ingezakt doordat mieren er door de jaren heen steeds zand onderuit hebben gegraven. Aangezien ik slecht ter been ben en het precies voor de keukendeur zit zorgt dit voor gevaarlijke situaties. Alleen de eerste 2 meter zijn slecht. De rest van het terras ligt er nog goed bij en hoeft dus ook niet opnieuw gedaan te worden. De huidige stenen worden hergebruikt

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Infra De Page

Bekijk profiel

Review van Sylvia Smits

30-09-2021

Ze reageerden heel snel. Kwamen snel kijken en konden de klus ook snel starten. Alleen op de afgesproken dag ( op een zaterdag om 8 uur) kwam er niemand opdagen. Dus ik de baas bellen en die zou er achteraan gaan maar belde niet meer terug. Vervolgens kreeg ik de voicemail. Na wat telefoontjes van mijn dochter, die hem uiteindelijk wel te pakken kreeg, bleek dat de mannen die bij ons aan de slag moesten blijkbaar op vrijdag waren gaan stappen en geen zin hadden om zo vroeg uit hun bed te komen. ( goed personeel, waar haal je het nog vandaan tegenwoordig) uiteindelijk werd afgesproken dat er de volgende dag op zondag om half 10 2 mannen zouden komen om de klus te klaren. Die waren een half uur te laat maar waren na 1,5 uur ook klaar met hun klus en het lag er allemaal weer goed bij. We hadden 400 euro afgesproken voor 12 m2 maar uiteindelijk hebben ze maar de helft gedaan omdat de rest er nog goed in lag. Maar hebben toch die 400 afgetekend.

Reactie van Infra De Page:

05-10-2021

Beste,
Jammer dat u het zo ervaren heeft. onze mensen zijn vakmannen, alleen jammer genoeg zijn die ook wel eens ziek daarom was de afspraak verplaatst naar een dag later. Alles was netjes besproken en onze mannen hebben gedaan zoals afgesproken. Alleen vind ik het jammer dat u hier zo een review schrijft zonder eerst contact met ons op te nemen zodat we miscommunicaties konden voorkomen.

Met vriendelijke groet,

Melany