Binnenschilderwerk: 3 trappen; Slaapkamer(s), Woonkamer, Keuken, Ga...

Opdrachtnummer:
4391485
Type klus:
Binnenschilderwerk
Objecten / oppervlakten:
Wanden, Plafonds, Deuren, Kozijnen, Trappen, Kleine delen bijwerken
Ruimtes:
Slaapkamer(s), Woonkamer, Keuken, Gang, Trapgang(en)
Aantal trappen:
3
Conditie van het oppervlak:
Kleine krassen of gaatjes
Kleur van de nieuwe verf:
In overleg
Het pand is:
Ouder dan 2 jaar
Uitvoer datum:
Binnen een maand
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

We hebben het huis gekocht maar krijgen pas op 30 september de sleutels. We willen graag dat het schilderij rond 23 oktober klaar is voordat we er intrekken. Het adres is Ruusbroecgaarde 57, 5343JH Oss.

De klus is uitgevoerd door Saeed Schildersbedrijf

Bekijk profiel

Review van Anoniem

07-11-2021

Saeed was onbetrouwbaar, deed slecht werk en was later klaar dan afgesproken. Hij was oneerlijk. Hij heeft een deel van het afgesproken werk niet gedaan, met het argument dat het er niet bij zat (ook al was het allemaal schriftelijk). Hij vroeg om extra geld voor verf die hij vervolgens meenam (hoewel hij had toegezegd die achter te laten). Zijn werk was middelmatig en erg rommelig. Hij en zijn arbeiders lieten veel sporen na op vloeren, trappen en glazen deuren. Ze veegden verf van de houten vloeren en beschadigden ze permanent. Blijf uit de buurt van deze persoon.

Saeed was unreliable, did poor work and finished later than agreed. He was dishonest. He didn't do part of the agreed work, arguing it wasn't included (even though it was all in writing). He asked for extra money for paint he then took away (although he had agreed to leave it behind). He and his workers left marks on floors, stairs and glass doors, and marked the wood floors with paint permanently. Stay away from him.

Reactie van Saeed Schildersbedrijf:

09-11-2021 (Bijgewerkt: 09-11-2021)

Allereest jammer dat u niet tevreden was. Helaas schets u hierbij niet de feitelijke weergave van de werkelijkheid. Ik was later klaar doordat ik extra werkzaamheden moest uitvoeren die wij niet hadden afgesproken. Ik heb juist veel meer gedaan dat wij hadden afgesproken en heb hiervoor geen extra vergoeding gekregen. Ook heb ik het werk zeer netjes en zorgvuldig uitgevoerd en alles netjes en opgeruimd achtergelaten. Jammer dat het door u zo wordt gewaardeerd. Ik verwijs u graag naar mijn andere reviews.

Heb je een soortgelijke klus?

Plaats een klusOf bekijk schilders in Oss

Gerelateerde vakmannen