Stucen: 20 m² wanden; 10 m² plafonds; Woonkamer

Opdrachtnummer:
4389255
Type klus:
Stucwerk binnen
Te stucen kamers:
Woonkamer
Te stucen muren (m²):
20
Te stucen plafonds (m²):
10
Leeftijd van de woning:
Jonger dan 2 jaar
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Het behang klaar stucen van 3 stukken wand en een plafond van de uitbouw.

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Budak Stukadoors- en Schilderbedrijf

Bekijk profiel

Review van Patrick Glas

20-10-2021

Budak kon erg snel en kwam met een lage prijs. We wilde er nog overheen gaan behangen dus we waren in eerste instantie niet heel erg bang voor slechte kwaliteit.

De heren waren hier op de afgesproken tijd en namen eerst de tijd om te kijken wat er precies moest gebeuren. Na een beetje handen en voeten Nederlands gaven ze aan dat ze wisten hoe of wat en ze gingen aan de slag.

Aan het einde van de ochtend waren ze klaar en leek het best wel goed. Ze gaven nog wat informatie over wanneer wij er overheen konden behangen en zeiden dat het niet geschuurd hoefde te worden omdat het mooi glad was. Op dit moment was ik nog wel tevreden.

Naarmate de wanden en plafond meer droogde kwamen alle gebreken naar boven. de wanden zijn hobbelig en het plafond was niet eens netjes afgemaakt. Dit heb ik nog een keer laten doen door de plafond spuiter. Op veel plekken moet nu eerst alles glad gestoken/ geschuurd worden voordat we kunnen behangen.

Vanwege het eind resultaat raad ik Budak niet aan.

11 bijlagen

Reactie van Budak Stukadoors- en Schilderbedrijf:

21-10-2021

Bedankt voor uw reactie. Wij hebben met u behangklaar afgesproken en niet sausklaar. Uw shoonvader is zelfs gekomen en aangegeven dat het niet glad moet zijn omdat het behang dan niet goed zou gaan kleven/plakken. Tevens voor de plafond gedeelte heeft uw schoonvader aangegeven dat de plafond spach spuit gedaan zou worden, dus hebben we ook dit niet glad gedaan. Het is 15 dagen geleden en u heeft geen contact met ons gehad. Wel jammer.

Gerelateerde vakmannen