Keuken renovatie: 5 m²; Keuken installeren

Opdrachtnummer:
4385469
Type klus:
Keuken plaatsen of renoveren
Type klus:
Keuken installeren
Oppervlakte in m²:
5
Ontwerptekeningen aanwezig:
Ontwerp is aanwezig
Onderdelen te vervangen of verwijderen:
Kasten, Aanrecht, Gootsteen, Achterwand aanrecht, Afzuigkap, Oven of magnetron, Vaatwasser, Watervoorziening, evt extra groepen in meterkast voor vaatwasser en oven
Keuken schilderen:
Nee
Verwijderen en afvoeren oude keuken:
Nee
Eigenaar van het pand:
Huurwoning, keuken mag geplaatst worden in overleg met woningbouw
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Door problemen met levering van ikea keuken kan huidige aannemer niet meer de keuken plaatsen op de afgesproken datum. Zoeken nieuwe vakman die de keuken kan plaatsen. Gelieve zo kort mogelijk na 17 september.

Nieuwe tegels/achterwand moet worden geplaatst alsmede zeer waarschijnlijk extra groep(en) in de meterkast vanwege een inbouw oven en vaatwasser (huidige keuken was zonder oven). Kleine aanpassingen aan water- en gasleidingen zijn ook nodig, maar liggen min of meer op de correcte locatie (zie fotos)

Oude keuken inclusief tegels zijn reeds verwijderd en nieuwe keuken kan direct geplaatst worden.

8 bijlagen

De klus is uitgevoerd door VLP Enterprise

Bekijk profiel

Review van Daan Verhagen

27-09-2021

Na een vertraagde levering van een IKEA keuken waardoor de originele aannemer niet meer beschikbaar was, heeft VPL op korte termijn de keuken kunnen inbouwen. Goede communicatie gehad over de voorkeuren van de aanpassingen aan de keuken en uiteindelijke afwerking.

Prijs voor het inbouwen van de keuken was hoger in vergelijking met de originele aannemer, maar de kwaliteit van het afgeleverde werk was hoogwaardig. Voor zover ik begrijp rekent VPL volgens de typische IKEA richtlijnen (X euro per kastje) en daarnaast ook extra voor elk niet-IKEA artikel (in ons geval een Bosch) oven. Meerwerk zoals het verleggen van stopcontacten, aanpassen van water/gasleidingen, tegelen etc zijn prijzig bij VPL, maar werden vakkundig verricht.

Al met al, zeer hoogwaardige kwaliteit tegen een (meer)prijs. Verder niks te klagen. Bedankt!

Gerelateerde vakmannen