Schakelaars of stopcontacten: Installeren, Verplaatsen, Vervangen,...

Opdrachtnummer:
4384953
Type klus:
Stopcontacten en schakelaars installeren
Type klus:
Installeren, Verplaatsen, Vervangen, Plafond ligt er uit. Moeten nieuwe elektriciteitsdraden worden getrokken. Aarddraad mist bovendien. Aantal wandcontactdozen plaatsen. Eventueel groep toevoegen (nog overleggen)
Ruimtes waar de stopcontacten / schakelaars moeten komen:
Kamer(s) zonder watertoevoer (slaapkamer, woonkamer)
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Ik ben bezig met een verbouwing in mijn huis. We hebben het plafond verwijderd en gaan het tussen de balken terugplaatsen. Er moeten een aantal nieuwe wandcontactdozen komen in de woonkamer. En een aantal aansluitingen voor lampen in het plafond (die dus door de balken moeten lopen). Tevens missen bij de huidige bedrading op sommige punten een aarde draad.

Gaat dus om opnieuw trekken aantal draden, toevoegen aantal wandcontactdozen, en maken van aantal punten in het plafond voor lampen.

Tevens is er op zolder een aansluiting voor wasmachine droger. Wij hebben daar nu ook een vriezer staan. Dus ik wil even overleggen of daar een groep bij moet of niet.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Dutch Electrical

Bekijk profiel

Review van Thijs Geerdink

16-09-2021

Bob is een aardige en adequate vakman die met je meedenkt (en dat ook graag doet, zelfs over andere dingen dan elektra) en bovendien zijn hand er niet voor omdraait om iets meer werk te moeten verzetten dan initieel afgesproken om het eindresultaat voor mij uiteindelijk beter te maken. Hij komt betrouwbaar over, met verstand van zaken, en werkt hard. Heeft precies opgeleverd wat hij heeft afgesproken binnen de aangegeven tijd.

Gerelateerde vakmannen