Boeidelen: Repareren of gedeeltelijk vervangen

Opdrachtnummer:
4384904
Type klus:
Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren
Type klus:
Repareren of gedeeltelijk vervangen
Verdiepingen:
Eén verdieping
Materiaal:
Hout
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Raamkozijn heeft de maten 70cm x 185 cm. Onderste stijl.vh kozijn is verrot door vocht. Of gedeeltelijk repareren of stijl vervangen?

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Bemi klussenbedrijf

Bekijk profiel

Review van Anoniem

25-09-2021

In eerste instantie leek het een goede keus, want er werd direct gereageerd. Afspraak gemaakt en gevraagd om een prijsopgaaf via whatsapp. Mijn inziens werd er zonder een schriftelijke prijsopgaaf aan het werk begonnen en wat in eerste instantie een kleine klus was werd een grote klus ook volgens mij de onervaren werkwijze en aankoop van de te gebuikte materialen. Het klusje werd dus een grote klus en daarmee ook een misverstand voor het te betalen bedrag doordat er door verkeerde materiaal gebruik het werk maar niet af kwam en flink in de uren ging lopen. Dus voortaan eerst een schriftelijke prijsopgaaf vragen voordat er aan het werk begonnen wordt en heb mij wel vergist of dit wel een vakman is die ik wel verwachte te krijgen, alles ging chaotisch met bonnetjes tussen tijd afrekenen en nog voordat het werk af was een voorschot op de (teveel) gemaakte uren door gebruikmaking van verkeerde materiaal. Dus voordat je met deze "vakman"in zee gaat duidelijke schriftelijke afspraken maken!

Reactie van Bemi klussenbedrijf:

03-10-2021

Allereerst willen we u bedanken voor uw review. De prijs was te hoog voor u, vandaar het negatieve review. Andere klanten zijn tevreden over onze diensten. Onze excuses voor het ongemak. We hebben veel geleerd van u... Bedankt.
Met vriendelijke groet,
Bemi Klussenbedrijf

Gerelateerde vakmannen