Stucen: 60 m² wanden; 40 m² plafonds; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gan...

Opdrachtnummer:
4383979
Type klus:
Stucwerk binnen
Te stucen kamers:
Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Badkamer
Te stucen muren (m²):
60
Te stucen plafonds (m²):
40
Leeftijd van de woning:
Ouder dan 2 jaar
Uitvoer datum:
In overleg
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Hallo, 4 oktober krijg ik de sleutels van mijn appartement. Dit is een maand eerder dan gepland. Was tijd onzeker, dus kon niets plannen. Graag uw ruwe inschatting voor het stucen van de wanden en plafonds van de woonkamer, 2 slaapkamers, douche ( alleen plafond), hal. Keuken volgt in later stadium, wil ik in toekomst wellicht iets mee doen. Huidig stucwerk heeft heel iets geruwd oppervlak, wil ik graag glad ,zodat ik het kan sausen of behangen.
Weet dat het kort dag is , maar het mooist zou het zijn als het in de eerste of evt. 2e week oktober zou kunnen plaatsvinden, hoor graag van u, Alvast bedankt

7 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Can Stukadoorsbedrijf

Bekijk profiel

Review van Jolanda De Wild

13-10-2021

Zoek je een vakman? Zoek niet verder! Can beheerst absoluut de fijne kneepjes van het vak, werkt zeer netjes, en hard. Ik heb hem de sleutel van mijn nog leegstaande appartement gegeven en heb daar absoluut geen spijt van. Vooraf werden ramen, deuren, leidingen etc zorgvuldig afgeplakt, zodat dit na afloop weer lekker schoon te voorschijn kwam. Wat een verrassing toen bleek dat hij op zaterdag ook aan het werk ging en met een extra man aan de slag ging, waardoor de oplevering zo'n 1,5 dag eerder was dan verwacht! Het ziet er prachtig uit, kan niet wachten tot het droog is. Was leuk om dagelijks uit het werk even te gaan kijken wat hij had gedaan die dag, en ik werd er iedere keer heel blij van. Hij heeft zelfs een keer geholpen met een kast uit elkaar te halen, wat mij de avond ervoor niet helemaal gelukt was.
Mocht ik in de toekomst aan de keuken/ badkamer toe zijn, weet ik hem zeker te vinden.

Gerelateerde vakmannen