Laminaat leggen: 80 m2; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken

Opdrachtnummer:
4378482
Type klus:
Laminaat leggen
Kamers:
Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken
Oppervlakte van de vloer (m²):
80
Huidige vloer verwijderen:
Nee
Ondervloer nodig:
Nee
Plinten:
Geen plinten plaatsen
Uitvoer datum:
In overleg
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Liever geen afspraken - graag contact via email, telefoon of video bellen

Aanvullende informatie:

Mocht je interesse hebben om een laminaat vloer te leggen bij ons, laat dan een prijs achter en wie weet zien wij elkaar snel.

Graag correspondentie via e-mail aangezien ik slecht telefonisch ben te bereiken.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Richard's Tuin- en Vloerbedrijf

Bekijk profiel

Review van Anoniem

27-10-2021

Eerlijk gezegd ben ik teleurgesteld in de communicatie en gemaakte afspraken. Ten eerste wilde je de klus in twee dagen uitvoeren op zich geen probleem, maar dan wel met weken ertussen. Wat ik vrij bijzonder vond! Bij het afrekenen voor de helft van de klus heb ik per ongeluk minder gegeven, maar ik dacht dat komt wel als je de rest afmaakt.

Vervolgens hoor ik niets meer, reageer je niet op berichten en heeft mijn partner je vervolgens gebeld en nam je wel op. Erg jammer dat je niet gewoon kan communiceren, zodat een misverstand besproken kan worden. Zou je in ieder geval sieren.

Qua werk heb je de helft netjes afgeleverd.

Reactie van Richard's Tuin- en Vloerbedrijf:

27-10-2021 (Bijgewerkt: 27-10-2021)

Danku voor de review ziet u ik heb doorgaans veel plezier in mijn werk maar deze keer en dat komt zelden voor had in principeel geen animo meer om uw vloer af te maken vanwege de zeer zeer rommeligere toestand en de laconieke houding van u met het minder geld meegeven dat ik bij thuiskomst constateerde en het van het begin af slechte comminuceren van u met het kunnen uitvoeren van de klus en dat mensen mij een dergelijke review kunnen en willen geven betekent voor mij niet dat ik dan maar moet komen en u vind zonder meer wel iemand anders toch! MvG richard.s tuin en vloerbedrijf

Gerelateerde vakmannen