Tegels zetten: 36 m2; Muur, Vloer; Badkamer

Opdrachtnummer:
4371983
Type klus:
Wand- of vloertegels zetten
Soort werkzaamheden:
Tegels zetten, Oude tegels verwijderen
Te tegelen oppervlakten:
Muur, Vloer
Kamers:
Badkamer
Geschatte te betegelen m²:
36
Materiaal van de ondergrond:
Beton, Gips
Uitvoer datum:
In overleg
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Woning in Amsterdam, 6e etage, lift beschikbaar, parkeergarage met max 1,95 m inrijhoogte. Naast tegelwerk ook plaatsen nieuwe wasbak en hermonteren radiator

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Salhi klusProjecten

Bekijk profiel

Review van Anoniem

09-01-2022

Kwaliteit onder de maat: bij het verwijderen van de oude tegels ging zo veel mis dat het tot tegelzetten niet meer is gekomen. Bij het verwijderen van de eerste tegel werd een gat van 40 cm in de muur tussen badkamer en keuken geslagen. Er volgden twee lekkages: wastafelkraan en radiator waren niet goed afgekoppeld. Pijlsnel afsluiten van de hoofdkraan kon voorkomen dat het water naar de etage lager zou lopen. Sloopwerk en stucwerk waren slordig: stukken tegels bleven hangen, afvoeren waren niet afgedekt, randen waren slordig gestuukt.
Prijs/kwaliteit. Prijsopgave leek okay, maar de aannemer wilde ons het verhelpen van de door hem zelf veroorzaakte lekkages in rekening brengen.
Communicatie: in het begin goed. In de uitvoering ging het mis. De stukadoor verscheen ineens onaangekondigd vrijdagavond om 18:30 uur.
Betrouwbaarheid: de aannemer trok zich acuut terug toen wij niet (direct) wilden betalen voor de schade die hij zelf veroorzaakt had, en liet een badkamerruïne achter.

2 bijlagen

Reactie van Salhi klusProjecten:

09-01-2022

Zoals wij hebben afgesproken zou ik de klus voor u klaarmaken. Het verwijderen van de tegels had ik u reeds uitgelegd dat er een risico aanwezig zou zijn op schade & barsten in de muur vanwege de broze staat van de muren en wanden. Deze waren zwak en broos. De door u geplaatste foto is voorafgaand gemaakt. De status van de foto is voorafgaand dus voordat de stukadoor de herstelwerkzaamheden heeft gestuct en waterpas had gemaakt. U had zelf vooraf aangegeven dat de waterleiding in de vloer niet correct zijn geplaatst zijn zoals het hoort. Ik citeer een deel van uw bericht voorafgaand onze akkoord op de klus: “ Ik vrees dat er meer zwakke koppelplekken in de vloer zitten. 13 jaar geleden is de vloer opnieuw open geweest voor leidingwater en cv. In beide leidingen zijn koppelingen aangebracht die niet voorzien waren”.
De klus is niet afgerond omdat u uw betaalafspraken niet na kwam. De ingeschakelde loodgieter wilde u niet betalen.De reeds aanwezige schade wilde op 3de partijen verhalen.

Gerelateerde vakmannen