Binnenmuur plaatsen: 2 muren; Isolatie

Opdrachtnummer:
4371391
Type klus:
Binnenwand plaatsen
Muren:
2
Breedte in cm:
160
Hoogte in cm:
250
Dikte:
Standaard
Afwerking:
Isolatie
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

Wij zouden graag wanden willen laten plaatsen incl deur op de plek waar de balustrade nu staat. (Zolder dicht laten maken). Het liefste binnen 1/ 1,5 maand

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Mijn Groene Woning

Bekijk profiel

Review van Anoniem

06-11-2021

Nooit in zee gaan met dit bedrijf! In oktober is dit bedrijf begonnen met het plaatsen van de muren bij ons op zolder. Bij aanvang kreeg ik al te horen “oh we hebben het niet goed ingeschat.” Waardoor ze elke keer tegen problemen aanliepen. Kan gebeuren, maar er zou volgens Kaj een oplossing voor worden gevonden. Uiteindelijk na 4 weken klaar. Het resultaat was dramatisch. Muren scheef, je kon zo met je hand door de gipsplaten. Dit had Kaj zelf ook door, want meneer gaf nog aan dat een stukadoor het wel kon trekken… Niet dus! En als kers op de taart; nadat de hele trap vol gips was achtergelaten en we het eindelijk ZELF schoon hadden geschrobd , kwamen we erachter dat er ook stukken uit onze trap miste. Een nieuw bedrijf in moeten huren, en ik zit nogsteeds met de kapotte traptreden. Kaj op de hoogte gesteld“Onze excuses maar wij willen het hierbij laten.” En je nummer word geblokkeerd.
UPDATE: Bij de foto’s mijn reactie. Er word niks vergoed als dit bedrijf schade maakt! Pas op

Reactie van Mijn Groene Woning:

11-11-2021

Beste Klant,

Het is heel jammer dat u dit op deze manier heeft ervaren. Wij vinden dit zeer spijtig. Wij kunnen ons helaas ook niet goed vinden in uw feedback.

1. Alle punten zijn netjes nagelopen en gecontroleerd. Daarna heeft u afgerekend.
2. Wij zijn een dag teruggekomen om onze rotzooi netjes op te ruimen.
3. Wij hebben de klus die is gestart op 8 oktober op 18 oktober netjes afgerond.
4. Wij zijn niet in de gelegenheid gesteld onze werkzaamheden naar tevredenheid op te leveren.
5. U heeft een ander bedrijf ingeschakeld zonder dit bij ons aan te geven.
6. Wij hebben n.a.v. onze werkzaamheden geen melding gehad van schade. Wij weten dus ook niet zeker of de schade door ons is aangebracht aangezien er nog een 2e partij werkzaam is geweest.

Dit is alles is ontstaan nadat wij aangaven geen korting te geven omdat er niet juist is gehandeld. Indien wij verantwoordelijk zijn herstellen wij altijd graag de werkzaamheden en vergoeden wij de schade.

Nogmaals sorry voor het ongemak.

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen